Ufaktan ısınma turlarına başladık
Aslında yeni konu açtım bu denemeye sebep lakin günlükte de bulunsun herşey bir yerde olsun istiyorum. Ayrı başlık açmadaki amaç daha çok fikir veren olur düşüncesinden ibaret.

@Ozgur Gunes e ithafen
Kardeşim sen olmasan yakın zamanda gaza gelip dağıtmazdım ortalığı bu kadar
İlk olarak 2 hafta sonra hafta sonu hava güzel olursa sunroof a dalacağımı belirterek mevzuya başlıyorum.
Arka kelebek cam motorlarında tık yoktu. Olup olmadık malzemeden kısan reno oncacık camlara motor koymuş hemde webasto marka. Gören vatandaşların aaa elektriklimiymiş bu arabaların kelebekleri dediği o muhteşem(!) özellik faal değildi. Epey bir söküp dağıttım. Finalde başardım artık çalışıyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 19667 Ekli dosyayı görüntüle 19669
Ekli dosyayı görüntüle 19668 Ekli dosyayı görüntüle 19670
Ekli dosyayı görüntüle 19671 Ekli dosyayı görüntüle 19673
Finalde Karadeniz manzaralı olsun bari
Ekli dosyayı görüntüle 19672
Bu da sıfır olacak zaten az kalmışDediğim gibi bunlardan sonrakiler kolaj şeklinde olacak. Heyecanımı ve neşemi mazur görün lütfen. Daha önce kozmetik olarak araç toplamıştım ama bu denli detaylı ilk kez oluyor. İlk kez sıfır aracımı alacağımda bile bu kadar heyecan yapmamıştım
Ekli dosyayı görüntüle 20027Ekli dosyayı görüntüle 20028Ekli dosyayı görüntüle 20029Ekli dosyayı görüntüle 20030
Yukarıda paylaşmıştımMotorun taşlanmış, frezeden geçmiş, cnc ile temizlenmiş sıfır honlama çizgileri ile olan halini de at da ağız suyu akıtalım abirektefiye sonrası en sevdiğim görüntüdür.
Büyük iş var, hayırlısı olsun şimdiden. Bu işlemler sonrası tamamen evlat olur artık, inşallah uzun yıllar hizmet eder.