Okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılarınız var belli ki. Size daha cevap vermiyorum.Ya bagajı en rezil, en kötü bagaj olsun hadi tamam ama burada önemli olan b segment hb araçtan c sedan araca geçen birine bagajın yetip yetmeyeceği ki bence kesinlikle yetecektir. Sizin durumunuz için üç şey olabileceğini düşünüyorum ya hiç focus sürüp binmediniz, ya poloya binmediniz ya da gerçekten kısa vadede binip yanlış hatırlıyorsunuz.
"İç hacim konusunda da Polo'dan sonra diz mesafesi olarak aman aman bir fark olmayacaktır rakiplerine kıyasla."
Şu cümleniz gerçekten bana yeterli açıklamayı yapıyor neyi ne kadar test ettiğiniz veya nasıl incelediğiniz belli oluyor.
Sizce focus bagaj hariç hangi konuda standartlar altında kalıyor ?
Aile için Octavia iyidir ya... Türkiyeye özgü değil bu .. İngilterede de Octavia satıyor... amacı ve sundukları belli..
Bırakın Octavia, Leon yol tutmuyor hikayelerini... yol tutuşta bir problem yok ... arkada çocuk varken viraj mı yapıyoruz yoksa ?
Focusun avantajları var, Octavianın veya diğerlerinin avantajları var, mükemmel araba da yok ...
Mesele focusun muhteşemliği veya inanılmaz araba oluşu/olması gerektiği gibi kavramlar değil ama daha da irdelemeye gerek yok.Çok özür diliyorum focus tan. Focus inanılmaz bir araba. Bence adı magnificent olarak değiştirilmeli arkadaşlarımızın gönlü olsun yeter ki ne olacak
OK.Okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılarınız var belli ki. Size daha cevap vermiyorum.
Hocam kusura bakmayın ama yazdıklarınız yıllarca forumlarda tepki gösterilen vw sahiplerini anımsattı banaMesele focusun muhteşemliği veya inanılmaz araba oluşu/olması gerektiği gibi kavramlar değil ama daha da irdelemeye gerek yok.
Nasıl hissettiniz, anımsadınız bilemiyorum ama ben sadece deneyimleyip yaşadıklarımı söylüyorum bu arada evet şirkette ki 20 ye yakın passattan epey çile çektim hala da çekiyorum belki de bundandır bu kadar tepkim.Hocam kusura bakmayın ama yazdıklarınız yıllarca forumlarda tepki gösterilen vw sahiplerini anımsattı bana
Yakıt konfor olarak güzel bir araba tavsiye ederim.Peki dizel qhasqai hakkında bilgisi olan var mı atkadaşlar
Bu gibi detayları verirseniz daha memnun edici, detaylı bilgiler paylaşabiliriz.Arkadaşlar 1 çocuğum var yazları genelde uzun yol yapıyorum şu anki aracım polo yakıt olarak süper ancak il dışı yolculuklarda iç hacim olsun bagaj hacmi olsun yetmiyor yukarıdaki araçlardan hangisi sizce mantıklı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Peki dizel qhasqai hakkında bilgisi olan var mı atkadaşlar