ülkemizde hem benzinlinin hem dizelin tamamen tercih edilmedği günleri sanırım ben görmem ama umuyorum torunumun torunun torunu görür.Ben dizelede benzinliyede karşıyım dizel benim icin neden öncelikli az yakıyor kimse enayi değil bu devirde cebini düşünmeyecek benim kastım benzinli hybrid değil bu benzinli hybrid tamamen kandırmaca gun gelecek tüm modeller tam elektirili olacak ve o zaman benzinde kalmiyacak bu durum sadece dizeli kapsamıyor ileride benzinli arabada olmayacak bence her ikiside olmasın millet 1.2 lik benzinli kağnılara binmesin güzel elektirkli beygir tork güçlü arabalara binsin
Hiç hibrit otomobil kullandın mıBen dizelede benzinliyede karşıyım dizel benim icin neden öncelikli az yakıyor kimse enayi değil bu devirde cebini düşünmeyecek benim kastım benzinli hybrid değil bu benzinli hybrid tamamen kandırmaca gun gelecek tüm modeller tam elektirili olacak ve o zaman benzinde kalmiyacak bu durum sadece dizeli kapsamıyor ileride benzinli arabada olmayacak bence her ikiside olmasın millet 1.2 lik benzinli kağnılara binmesin güzel elektirkli beygir tork güçlü arabalara binsin
ben 1.4tsi ile 1.6tdi kıyaslaması yapmadım. benzinli ile benzinliyi dizel ile dizeli kıyasladım zaten. araç benzinli alınacaksa 1.6atmosferik civic yerine 1.4tsi octavia önerdim. dizel alınacaksa 1.6tdi dsg kombinasyonlu octavia yerine 1.6dizel 9ileri otomatik zf şanzımanlı civic sedan önerdim.yakıt olaarak 1.4 tsı ile1.6 tdı arasıda dağlar fark eder yalnız.bunuda unutmamak lazım.
Civic sedanı araştırdım biraz ama açıkçası fiyatlar çok yüksek benim maksimum 115 120 binben 1.4tsi ile 1.6tdi kıyaslaması yapmadım. benzinli ile benzinliyi dizel ile dizeli kıyasladım zaten. araç benzinli alınacaksa 1.6atmosferik civic yerine 1.4tsi octavia önerdim. dizel alınacaksa 1.6tdi dsg kombinasyonlu octavia yerine 1.6dizel 9ileri otomatik zf şanzımanlı civic sedan önerdim.
abi jetta alırsan wolkswagen kullandığını anArkadaşlar 1 çocuğum var yazları genelde uzun yol yapıyorum şu anki aracım polo yakıt olarak süper ancak il dışı yolculuklarda iç hacim olsun bagaj hacmi olsun yetmiyor yukarıdaki araçlardan hangisi sizce mantıklı tavsiyelerinizi bekliyorum.
abi octavia al pişman olmasın devasa bir bagajı var zaten iyi de gidiyor mutlu eder. alırsan allah kaza bela vermesinCivic sedanı araştırdım biraz ama açıkçası fiyatlar çok yüksek benim maksimum 115 120 bin
aracın gücü ve motoru belli 1.6 125beygir atmosferik. 4-5 kişi ful + bagaj olursa klima da açık olursa lpg de bayır çıkarken vites düşürmek gerekir fakat şehir içi normal sürüşte herhangi bir performans sıkıntısı yaşamazsınız.Peki honda civic yeni kasa fabrika çıkışlı tüp+benzinli ile ilgili bilgisi olan varmı performansı nasıl
Aracınız turbo poloysa performansını beğenmezsiniz muhtemelenPeki honda civic yeni kasa fabrika çıkışlı tüp+benzinli ile ilgili bilgisi olan varmı performansı nasıl
90 beygir turbo polo civic den daha performanslı değil malesefAracınız turbo poloysa performansını beğenmezsiniz muhtemelen
Günlük kullanımda Polo daha performanslı. Civic te güç gelecek diye sürekli 4 bin devir üzeri gidemiyorsunuz90 beygir turbo polo civic den daha performanslı değil malesef
Jetta mı?2017 1.4 manuel comfortline kullanıcısı olarak merak ettiğiniz bir durum varsa sorabilirsiniz
Genel olarak + ve - yönlerini yazarmısınız
Araç 1.4 tsı comfortline manuel 2017 artıları hacim konusunda gayet başarılı 4 kişilik bir aile olarak oldukca rahat bir şekilde yola gidiyoruz gerek yaşam alanı gerek bagajı insanı doyuruyor. Performans olarak gayet yetiyor zaten düşme ayılma bayılma gibi mevzular yok oldukça istekli gidişi var. Yakıtı kullanıcıya göre değişiyor yani bu motor için şu kadar yakar demek çok doğru değil sakin gidersen az yakar yarın yokmuş gibi gidersen çok yakar.Ben istanbulda 6.5-75 arasında geziyorum yoğun trafijkte 8.5 ları görür uzun yolda 100 110 gidince 4.6-5 arası yakıyor 100 150 arası 5.3 tapa gaz da 6.5 yakıyor. Yolda da ok gibi gidiyor ama kasa biraz fazla yere yaklaşıyor yani 4 kişi bin tekerlek çamurluk arasına el girmiyor engebeli yollarda altını sürtme potansiyeli cok yuksek ben genel olarak memnunum aklıma gelenleri yazdım ama özellikleö şu nasıldır dediğiniz bir şey varsa sorabilirsinizGenel olarak + ve - yönlerini yazarmısınız