eğlencelik bi tane alma niyetim vardı.En çok merak ettiğim , şehir içi ne yakıyorsunuz?lpg varmı?birde yükseltme kiti vss olmadan , hafif ofroad yapavak biçimde eli yüzü düzgünlerini ne kadara alabiliriz?
Yakıtı donanım ve aracına göre değişiyor, yani gerçekten az yakanı 2 elin parmaklarını geçmez...
Bu arabayı tanımakla ve emisyon sistemini tepeden tırnağa revize edebilmekle alakalı bir şey...
Yolda karşılaşabileceğin her hangi bir 5.2 lpg li grand cherokee'den az yakıyorum, üstelik benzinle...
Siz üstün körü bakmışsınız konuya
aracın benzinli olduğunu yazmıştım, bagaj resmi de var zaten...
Yükseltme kiti şart değil, 2 inç polyüretan get yaptırılır yay altına, 31x10.50 lastiğe kadar kaldırır...
MT tip lastik ile difransiyel kilitleri ve motorun gücü birleşince, arazide inanılmaz kabiliyetli oluyorlar...
Off road yapacaksanız 93-95 tercih etmelisiniz, arazi şanzımanı ve şaftları daha güçlüdür, mafsallıdır...
Temizi 20-30 bin arası eder... ama temiz diye 40-50-60 bin istenen araçların yanına gidip test ettiğinizde, bu aracı tanıyan biri iseniz, araçların içler acısı halini görürsünüz... içi dışı çok temiz ama, ıstavrozu kırık, ön şaftı sökülmüş, kuyruk keçeleri patlak, sürekli yağ akıtan, ateşleme enjektör beyin problemli, tork konvertörü, şanzıman balataları kaçıran araçlara denk gelirsiniz...
Benim aracım da ucuz yazılmış ve boya işleri vardı... Sıkı bir pazarlık ile 14 bine aldım
20 tane ZJ baktım, hepsi emekliye ayrılmıştı... Yani öyle bir niyetin varsa, haberim olmadan ZJ XJ WJ bakma...