İron rock marka, çelik örgülü uzun fren hortumları ve ön difransiyel üst burçları...
Off icim gitti. Abi motorun bu yuke yetecekmi. Motora biseyler yapcakmisin. En azindan son dişli degistirip tekerde yuksek beygir elde etmek gibi.
Motorun su anki gucu nedir abi. 245 beygir biloyorum stok hali.Benzinli 5.2 v8 makina var araçda LPG yok ve modifiyeli... Ayna mahrutiye girmem için 35 inç lastik takmam gerek... Ki ben takmam o ebat bir lastik...
Motorun su anki gucu nedir abi. 245 beygir biloyorum stok hali.
Elinize sağlık abi280-300 arası bir yerde... Hacimli motordan, özellikle mopar 318-360 makinadan çok ufak oynamalar ile ciddi güçler çıkıyor...
Elinize sağlık abi
Hocam alet süper de bi yıkat yav valla alet dünya varmış diyecek bu arada viraja girerken ne yapıyorsun?Bir kaç taze resim...
Hocam alet süper de bi yıkat yav valla alet dünya varmış diyecek bu arada viraja girerken ne yapıyorsun?
Biraz daha yükselirse yavru monster truck olucak bu gidişle yolda görsem kesinlikle altına eğilip bakardım emeğinize sağlık
33 inçle eğilmeye gerek kalmayacakBiraz daha yükselirse yavru monster truck olucak bu gidişle yolda görsem kesinlikle altına eğilip bakardım emeğinize sağlık
Makina yakıyoremeğine sağlık ,bizim burada bir arkadaş defender sahibiydi ve aracı çok iyi modifiye edip satmıştı hatta bir iki resmi var atayım ,(kendisi klasik amerikan toplayıp satışını yapıyor)