Zaten bu Bmw. Adamlar Zf gibi bir şanzımanı C liginde bırakmayı göze alıyorlarsa hangi şanzımanı koyarlarsa koysunlar iyi olacağı belli bir şey. Ama işte yerine geldiği Zf şanzımanın hem kalibrasyonu, hem uzun dönem dayanıklılığı, hem tüketim - performans eğrisinde ki başarısı düşünülünce insanın içi burulmuyor değil. Acaba soruları aklından geçmiyor değil. Bakalım, testler bir gelmeye başlasın ne yorumlar yapılacak göreceğiz. İnşaallah Ford, Vw, Hyundai v.b markaların kullandığı çift kavramaların kısa sayılabilecek aralıklarla çıkardığı kavrama maliyeti sorununu bu yeni Getrag üretimli makineyle yaşamaz kullanıcılar.Bu yoruma kesin katiliyorum, fakat sunu cok net bir sekilde soyleyebilirim ki Getrag DCT, Mini ve BMW'deki kalibrasyonlariyla cift kavramali gibi degil aksine tork konvertorlu gibi hissettiriyor. X1, X2 , 2 active tourer yeni Countryman, yeni Cooper'da kullanma firsati buldum. Renault ve VW grubunun dusuk motorlu cift kavramalari gibi hissettirmediklerini soyleyebilirim. 2.0 TDI A5 kullandim mesela, onda da ayni hissi almistim.