Satmalarını bekliyorum dört gözle yüksek ihtimal talib olacağım tabi mâkul bir fiyat isterlerse kapının önünde dursun arada çıkar severim okşarım instaya bir kaç resim atarım driftte yapmam yavaştan yekten yekten sürerim ben bunu 

AhahahahahahVereceklerdi %100 otoya mis yandan Ferrari görünümlü olacaktı makine.
sitede konu hakkında köşe yazısı var And abinin kaleminden oraya bak istersenFocus rs kazası nasıl ve nezaman oldu videosu falan var mı ? Kaçırmışım .
Golf R ile olan Drag videosu yayınlanacak. Harici olarak bir de test yazısı gelecek.Arabanın tamiri üretiminden daha uzun sürdü herhalde, acaba testi yayınlama konusu ne oldu. Hatirladigim kadariyla arac tamir edildikten sonra gorusulecekti tekrar.
Banada sanki aracın önü biraz yampiri duruyor gibi geldi ama bilemedim fotoğraftan dolayı da öyle gözüküyor olabilir. Benimde temennim eskisi gibi olması yönünde.Arka tamponun çamurluk ve benzin deposu kapağının oralarda bir gariplik var, yeterli boşluk yok gibi. Onun dışında iyi iş yapmışlar gibi gözüküyor. Muhtemelen alt takımda da tamir yerine değiştirme seçeneğini kullanmışlardır. Umarım eskisi gibi olmuştur.
Bi an hayalini kurdum.... Töbe tobeeeee abi şakası bile dengesini bozar insanınVereceklerdi %100 otoya mis yandan Ferrari görünümlü olacaktı makine.