Bende fantastik kurgu manyaklığı var, bitirdiğim serilerin hepsi 30 kitap üstü, Kara Kule'yi de o yüzden elbet bitiririm diye düşünüyorumKara kule güzel seri, yarıda bırakmamalısın
Bende fantastik kurgu manyaklığı var, bitirdiğim serilerin hepsi 30 kitap üstü, Kara Kule'yi de o yüzden elbet bitiririm diye düşünüyorumKara kule güzel seri, yarıda bırakmamalısın
Ne demek kitap sevmiyorum!? Bu başlık altına yazılacak şey mi o Tamamen senin elinde sevip sevmemek istek lazım biraz.Şu kitaplara bir sevmedim gitti
Yazılır yazılmasınada kitap sevme olayı şimdilik mümkün gözükmüyorNe demek kitap sevmiyorum!? Bu başlık altına yazılacak şey mi o Tamamen senin elinde sevip sevmemek istek lazım biraz.
Oz'da beklentini yüksek tutma, Olasılıksız kitabını yazan yazarın Oz gibi bir kitap yazması büyük hayal kırıklığı haberin olsun. Ruh adam'ı da okumustum güzeldi. Atsız'ın kalemini beğeniyorum benKonuyu dirilteyim Adam Fawer ın yeni kitabı Oz u okumaya başladım birazcık ama araya finaller, bütler girdi. Son 3-4 aydır okuduğum tek kitap Hüseyin Nihal Atsız Ruh Adam, o da sınavda çıkacak diye okudum, zaman bulamıyorum
Hadi ya, Olasılıksızı okuyamadım ben bir türlü. Stephen King e başlayacaktım ama ona da başlayamadım. Atsız iyidir ama benim sevdiğim kitap tarzı değil pek, polisiye çok seviyorum ben.Oz'da beklentini yüksek tutma, Olasılıksız kitabını yazan yazarın Oz gibi bir kitap yazması büyük hayal kırıklığı haberin olsun. Ruh adam'ı da okumustum güzeldi. Atsız'ın kalemini beğeniyorum ben
Ayın 12'sinde King'in efsane kitabı olan Korku Ağı tekrar satışa çıkacak uzun yıllar sonra, tavsiye ederim.Hadi ya, Olasılıksızı okuyamadım ben bir türlü. Stephen King e başlayacaktım ama ona da başlayamadım. Atsız iyidir ama benim sevdiğim kitap tarzı değil pek, polisiye çok seviyorum ben.
Teşekkür ederim. Peki Stephen King e yeni başlayan biri olarak, ilk başlamam için tavsiye ettiğin kitap hangisi olur?Ayın 12'sinde King'in efsane kitabı olan Korku Ağı tekrar satışa çıkacak uzun yıllar sonra, tavsiye ederim.
Güzel soruTeşekkür ederim. Peki Stephen King e yeni başlayan biri olarak, ilk başlamam için tavsiye ettiğin kitap hangisi olur?
Teşekkürler, Oz u bütlerden hemen sonra bitirip başlayacamGüzel soru
İlk sayfada görmüşsündür neredeyse bütün kitaplarını okudum ben, ilk kez okuyacak birine tavsiye edeceğim sıra şu olur;
Hayvan Mezarlığı
Sis (icinde ufak ufak güzel hikayeler var)
Cep
Medyum
Sadist kitaplarını tavsiye ederim.
Oz'u bitirebilirseniz helal olsun hocam. Olasılıksız ile alakası yokTeşekkürler, Oz u bütlerden hemen sonra bitirip başlayacam
Kitaplıktan eser kalmadı hepsi kolilerin içinde okuduklarımı da direk koliye koyuyorum kitapları henüz kitaplık yaptırmadımİlkokulda para biriktirip kitap alırdım liseye başladığımda harçlık konusunda daha rahat olduğum için daha çok okumaya başlamıştım ta ki lise sona kadar. Sonra üniversite sınavına hazırlanmaya başladım malûm 3. kez hazırlanıyorum ve 2-3 yıldır romanlara vs. elimi süremedim, bu durum canımı sıkıyor ama elimden bir şey gelmiyor.. Bu arada kitaplığınız çok güzelmiş Darısı bana..
Hic ilgi alanım değil hocam, yardımcı olamayacağım malesefGirisimcilik kisisel gelisim sirket gelisimiyle ilgili onerebileceginiz kitaplar var mi?