Kızlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memlekette abazan çok olduğu için suratına yellenmeyecek kızların bile 17 - 18 yaşından itibaren totosunu kaldırmaya başlayan erkek ergenuslar hiç ağlamasın, zırlamasın.

Salyalarınızı akıtarak etraflarında beliren siz olursanız (ki emin ol sadece sen değilsin) o zaman egolarını tatmin etmek için (nasılsa peşimde onlarcası var diyerek) karşısına kendince en iyi aday (!) çıkana kadar yüz de vermezler, dalga da geçerler.

Siz vasıflarınızla, başarılarınızla, efendiliğiniz ile hayatınıza devam edin, illa etrafınızda belirlemeye başlarlar.

Arabaymış, paraymış, gezmeymiş falan hepsi yalan. Zaten o kafada olan bir kız da benimle aynı masaya oturamaz.

Dünya'nın çoğu yerindeki kızlardan farkları yok. Ülkemizdeki kızların daha soğuk ya da acımasız olmalarının 2 nedeni var.

İlki; bu ülkede cinsellik konusunda erkeklere gösterilen toleransın yüzde birine bile sahip olmamaları. Bizde erkek aynı yıl 20 kızla yatsa çapkın denirken, bir kız tek kişiyle yatsa ************************************ sıfatını kazanıyor ki bu sıfatı yakıştıranlara da malum küfür çok iyi gider ama burada söylemeyim. İkincisi ise cinsel dürtüleri baskılanmaya çalışılan kitlenin büyük olması nedeniyle çoğu kişinin basit bir sohbeti bile farklı algılayıp kesin ben bunu yatağa atarım kafasına geçmesi. Çoğu kişinin şikayetçi olduğu o kızlar bu yoldan sayısız defa geçtiği için en baştan başından savıyor işte. Aslında çoğu zaman elimi sallasam ellisi modunda oldukları için değil, o türdeki ilgiden tiksinecek kadar maruz kaldıkları için olan bir durum bu. Ha diğer türlüsü de yok mu? Var ama dediğim gibi bu ülkemize özel bir durum değil.

Daha önceki yorumları okumadım ama kızların fakir-çirkin erkekleri aşağılayıp sırf zengin diye başkalarının kollarına atlamalarıyla ilgili bir şeyler yazılmışsa şunu da söyleyeyim, bu Dünya'nın her yerinde hatta her canlının dişisinde var. Nasıl ki kuşlarda en iyi yuvayı yapan erkek ya da kedilerde ve çoğu memelide en güçlü erkek tercih ediliyorsa, bizim türümüzdeki en önemli güç simgesi olan para da çoğu zaman tercih nedeni oluyor. İyi gen tercihi paranın icadından beri ikinci planda kalan bir etken.

Dünya'nın çoğu yerindeki kızlardan farkları yok. Ülkemizdeki kızların daha soğuk ya da acımasız olmalarının 2 nedeni var.

İlki; bu ülkede cinsellik konusunda erkeklere gösterilen toleransın yüzde birine bile sahip olmamaları. Bizde erkek aynı yıl 20 kızla yatsa çapkın denirken, bir kız tek kişiyle yatsa ************************************ sıfatını kazanıyor ki bu sıfatı yakıştıranlara da malum küfür çok iyi gider ama burada söylemeyim. İkincisi ise cinsel dürtüleri baskılanmaya çalışılan kitlenin büyük olması nedeniyle çoğu kişinin basit bir sohbeti bile farklı algılayıp kesin ben bunu yatağa atarım kafasına geçmesi. Çoğu kişinin şikayetçi olduğu o kızlar bu yoldan sayısız defa geçtiği için en baştan başından savıyor işte. Aslında çoğu zaman elimi sallasam ellisi modunda oldukları için değil, o türdeki ilgiden tiksinecek kadar maruz kaldıkları için olan bir durum bu. Ha diğer türlüsü de yok mu? Var ama dediğim gibi bu ülkemize özel bir durum değil.

Daha önceki yorumları okumadım ama kızların fakir-çirkin erkekleri aşağılayıp sırf zengin diye başkalarının kollarına atlamalarıyla ilgili bir şeyler yazılmışsa şunu da söyleyeyim, bu Dünya'nın her yerinde hatta her canlının dişisinde var. Nasıl ki kuşlarda en iyi yuvayı yapan erkek ya da kedilerde ve çoğu memelide en güçlü erkek tercih ediliyorsa, bizim türümüzdeki en önemli güç simgesi olan para da çoğu zaman tercih nedeni oluyor. İyi gen tercihi paranın icadından beri ikinci planda kalan bir etken.
Ooo evrimsel bilimsel yaklaşım alırım bi dal.Ne kadar modern toplumda bu bahsettiklerinizin yeri olmasa da %100 katılıyor ve arttırıyorum.Gücün simgesi her çağda değişebilen bir şey.Mesela eski çağlarda Spartacus gibiler güçlü kabul edilirken şimdiki çağda entelektüellik,iyi zevkler ve parlak gelecek güç kabul ediliyor.Bunları elde etmenin kısa yolu para.. O yüzden yüksek meblağlı banka hesapları atıl kalıyor. Örn: arizona kertenkelesi inşaat devi bir ağa(Paranın tek başına anlam ifade etmediğinin en güzel kanıtı) Bu konuda daha ayrıntılı bilgi isteyenlere kitap önerebilirim mür: DM

Son düzenleme:
Almanya tarafında Türk de var italyan da polonyalı da e hali ile almanda.Hepsini doğal ortamlarında inceleme şansı buldum diyebilirim :D Sonuç olarak her ırkın her milletin insanı bir olacak diye bir kural yok,tamamen kişiliğe bağlı.Bazı belirgin özellikler oluyor tabi ancak bence tüm olay kişinin kendisinde.Sonuç olarak da doğruyu bulmak size kalıyor :D

Valla beyler bu zamana kadar ne çevremdeki bir kızın istediği gibi biri oldum/olabildim, ne de onlar benim istediğim gibi biri olamadılar. Zaten bi tutturursam; "düğün konvoyuma hepiniz davetlisiniz" başlığı açıp, Facebook sayfasında paylaşacağım [emoji23]

Ülkenin kadını sorunlu, erkeği ondan sorunlu. Düzgün adamsanız düzgün insan da bulursunuz.

Bu arada şöyle bir anektod düşeyim: Zamanında bir arkadaşım Hollanda'ya gitti erasmusa. Orada da erkek arkadaşı olmuş. Ne zaman trip atsam niye pasif agresif davranıyorsun diyormuş oğlan buna. Trip atma hevesim de kursağımda kaldı diyor arkadaşım da. Kadını trip atmayı sever, erkeği bu tribi çekmeyi sever, saçma sapan ruhen bozuk ilişkiler topluluğu bir ülkeyiz kısacası.

Buraya o kadar çok şey yazıp sildimki sanırım en son 2 a4 dolduracak kadar yazı yazmısım sonra döndüm baştan okudum bende birşey anlamadım herşey karışık hala benim açımdan o yüzden bu konuları ne zaman görsem aklımdan geçen şiiri yazıyorum.

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

Mevlana

Buraya o kadar çok şey yazıp sildimki sanırım en son 2 a4 dolduracak kadar yazı yazmısım sonra döndüm baştan okudum bende birşey anlamadım herşey karışık hala benim açımdan o yüzden bu konuları ne zaman görsem aklımdan geçen şiiri yazıyorum.

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...

Mevlana
Yaktın ciğerimi.

Mevlana
Sigara yaktım orucum bozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...