Yarın lpg için sanayiye gideceğim bu klimayida göstereceğimde gram güvenmiyorum ustalara. Gazı varsa bile söylemez bunlarklimacıya giderek baktırıyorum ben
Yarın lpg için sanayiye gideceğim bu klimayida göstereceğimde gram güvenmiyorum ustalara. Gazı varsa bile söylemez bunlar
Motoru yapan ustada tanıdıktı güya, sıcakken zor çalışıyor diyorum soğutup çalıştır diyorTanıdık eş dost tamirci vs önerisi bulmaya çalış, yoksa haklısın
Bunlara bakan kim oluyor tam olarak? Özel servise mi gitmem lazım yoksa klimaci diye bir şey var mı?kompresör devreye girer, motorun gücünü emer ama yeterli gaz yoksa bedavaya emmiş olur o gücü. Gaz seviyesine sanayide baktırın. Anlamanın en garanti yöntemi o. Eğer klima gazında sorun yoksa bu sefer sıcak/soğuk yönlendirme mekanizmalarıyla ilgili sıkıntılar devreye girer. Orada kolay gelsin derim
lpg li aracı içeri almama durumu olabilir arayıp sorun biSanayi yerine Renault servise gitsem bu araca hala bakarlar mı?
Klimaya oto elektrikçiler bakar.Motoru yapan ustada tanıdıktı güya, sıcakken zor çalışıyor diyorum soğutup çalıştır diyor
Bunlara bakan kim oluyor tam olarak? Özel servise mi gitmem lazım yoksa klimaci diye bir şey var mı?
Teorik olarak evet. Ama daha fazla para getirecek gibi bir iş yoğunlukları varsa pek sallamayabilirler. Ülke genelinin iş ahlakı sorunu...Sanayi yerine Renault servise gitsem bu araca hala bakarlar mı?
Şöyle olmaz: 0 km lpg'li araç da sattıkları için "bizim servis alanımızın havalandırması lpg'li araçlara uygun değil" diyemezler. O servisi yıkarlarlpg li aracı içeri almama durumu olabilir arayıp sorun bi
Reno-dacia da satıyodu artık doğru unutmuşum onlarıŞöyle olmaz: 0 km lpg'li araç da sattıkları için "bizim servis alanımızın havalandırması lpg'li araçlara uygun değil" diyemezler. O servisi yıkarlar
Biraz fazla gibi. 2 yıl önce 90 liraya doldurtmuştum.Yetkili servise gittim ama bendeki gazdan onlarda yokmuş, sanayide rastgele bir yere gittim 180 lira dediler. Normal mı bu?
Evet biraz fazla ama herşeye olduğu gibi ona da zam gelmiş olabilir...Yetkili servise gittim ama bendeki gazdan onlarda yokmuş, sanayide rastgele bir yere gittim 180 lira dediler. Normal mı bu?
şehrinizde bilinen önerilen bi yer olsun bu gazların da kalitesi var 2 kere boşa doldurtmuşluğumuz varYetkili servise gittim ama bendeki gazdan onlarda yokmuş, sanayide rastgele bir yere gittim 180 lira dediler. Normal mı bu?
Düşünmüyorum ya doldurmayı 180 liraya 3 depo lpg alırım cam açık olsada olurşehrinizde bilinen önerilen bi yer olsun bu gazların da kalitesi var 2 kere boşa doldurtmuşluğumuz var
50-60 ı geçtiğiniz zaman cam açmak da fazla yaktırır180 çok fazla ya 3 depo gaz alırım
Düşünmüyorum ya doldurmayı 180 liraya 3 depo lpg alırım cam açık olsada olur
Yok ya şehir içi kullanıyorum zaten, uzun yolda lazım oluyor tek klima, uzun yola da diğeriyle çıkıyorum. Olmasada olur yani50-60 ı geçtiğiniz zaman cam açmak da fazla yaktırır