Koleksiyon oluşturmak İstediğiniz eşyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revell model araba ve uçak koleksiyonu oluşturmak isterim ki zaten oluşuyor da baya birikti.
boyasının teki 10 lira ek malzemeleri, odamın delice tiner kokması, batan üst baş, ve son olarak "pislik içinde mi yaşayalım" sloganıyla cam kutusundan çıkarılıp parçalan mustang ve corvetten sonra üzülerek bıraktığım hobidir.Yapıp saklayacaksan mümkün mertebe dikkat et komşu-misafir çocuğu vsden uzak sakla.:) sprey boya kullanmaya çalış :)

boyasının teki 10 lira ek malzemeleri, odamın delice tiner kokması, batan üst baş, ve son olarak "pislik içinde mi yaşayalım" sloganıyla cam kutusundan çıkarılıp parçalan mustang ve corvetten sonra üzülerek bıraktığım hobidir.Yapıp saklayacaksan mümkün mertebe dikkat et komşu-misafir çocuğu vsden uzak sakla.:) sprey boya kullanmaya çalış :)
çok doğru hocam. :D ama ben su bazlı boya kullanıyorum. daha temiz oluyor. henüz fırça ile yapıyorum ama spreye geçeceğim..

hocam uçaklar bütün yazlıkta kaldı fotoğrafını gönderirdim... ama başka modellere bakmak isterseniz link göndereyim.
http://www.adoreoyuncak.com/revell_modeller_ucak_helikopter_uzay/Category.aspx?CatID=100
bunların üretim malzemesi nedir? ilk kez duyduğum bir marka revell. almak istiyorum fakat evde çocuk var şimdi ben evde yokken balkondan falan uçak uçurcam ben diye atmasından korkuyorum. daha önce a380'i balkondan atıp paramparça etmişti de hafiften korku var :D

bunların üretim malzemesi nedir? ilk kez duyduğum bir marka revell. almak istiyorum fakat evde çocuk var şimdi ben evde yokken balkondan falan uçak uçurcam ben diye atmasından korkuyorum. daha önce a380'i balkondan atıp paramparça etmişti de hafiften korku var :D
hocam şu modeli öneririm.. paket içeriğini falan da gösteriyorlar.
çocuklu evde zor hocam. parça kaybolmasını geçtim küçük küçük parçalar olduğu için çocuklar için tehlikeli olabilir..

hocam şu modeli öneririm.. paket içeriğini falan da gösteriyorlar.
çocuklu evde zor hocam. parça kaybolmasını geçtim küçük küçük parçalar olduğu için çocuklar için tehlikeli olabilir..
haa bunlar böyle parça parça mıydı :D aman hocam aman benim çocuk imha eder bunları bana gelmez bu :D ben bildiğimiz model uçak-tek parça- şeklinde zannettim :)

haa bunlar böyle parça parça mıydı :D aman hocam aman benim çocuk imha eder bunları bana gelmez bu :D ben bildiğimiz model uçak-tek parça- şeklinde zannettim :)
Hatta TopGear zamanında stüdyolarında koltukların arkasında büyükçe bir ekipman vardı.O revell vs gibi modellerin içinden çıkan şeyin insan boyutunda olanı. Hani gerçek boyutta maket gibisinden.

Senin çocuklar baya iyiymiş be abi:D. Şaka bir yana allah analı babalı büyütsün.

Bu sefer ben konu hortlatıyorum :D
Uzun zamandır aklımda olan patch koleksiyonunu satın aldım. Devamını getirmeyi de düşünüyorum.
Havacılık sevdası işte, pilot olamasak da pilot brövesi de aldım yaklaşık 75cm büyüklüğünde ve 4.5kg ağırlığında. Boyutunun anlaşılması için kalem bıraktım yanına :D
FB_IMG_1481574889290.jpg
FB_IMG_1481574963558.jpg
FB_IMG_1481574966592.jpg
FB_IMG_1481574969393.jpg
FB_IMG_1481574972259.jpg
FB_IMG_1481575028221.jpg

Bu da "remove before flight" bezi. Teknik ekipteki arkadaşlarımın kafasını ütülesem de sağ olsunlar çıkarmışlardı benim için 1 tane :D
FB_IMG_1481575393486.jpg

Son düzenleme:
Misket koleksiyonum vardı. Artık suyu çıktı 30 yaşımı devirdim diye bıraktım :) Anahtarlık alırım arada. Bir de 1:18 Die cast koleksiyonu yapmak istiyorum ama fazla araba yok şu anda. 1:43'lerle idare ediyorum :)

Bu sefer ben konu hortlatıyorum :D
Uzun zamandır aklımda olan patch koleksiyonunu satın aldım. Devamını getirmeyi de düşünüyorum.
Havacılık sevdası işte, pilot olamasak da pilot brövesi de aldım yaklaşık 75cm büyüklüğünde ve 4.5kg ağırlığında. Boyutunun anlaşılması için kalem bıraktım yanına :D
Ekli dosyayı görüntüle 2493 Ekli dosyayı görüntüle 2495 Ekli dosyayı görüntüle 2496 Ekli dosyayı görüntüle 2497 Ekli dosyayı görüntüle 2498 Ekli dosyayı görüntüle 2499
Bu da "remove before flight" bezi. Teknik ekipteki arkadaşlarımın kafasını ütülesem de sağ olsunlar çıkarmışlardı benim için 1 tane :D
Ekli dosyayı görüntüle 2501
upload_2016-12-16_16-7-36.png

çok güzelmiş beğendim hediye etsene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...