Koleksiyon oluşturmak İstediğiniz eşyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben daha önce sizlere İkinci dünya savaşı Nazi Almanyası kitapları biriktirdiğimi söylemiştim. Neye benzediğini merak edenler için şöyle bir 10 resim koyum. Şu an 2274 adet ikinci dünya savaşı kitabına sahibim :) Bazıları savaştan kalma alman manualleri.
1.png 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg

Benim bir koleksiyonum daha vardı, ama geçmişe sünger çekmek için silmiştim. 33,000 bölümden olaşan japon animesi. :) 2009-2012 yılları arasında hafif Otaku idim..

120nin üzerinde Çakmak koleksiyonum vardı, kız arkadaşımda unuttum isteyemedimde en çok ona üzüldüm :/

Galatasaray maç biletleri ve formaları koleksiyonum olsun istemişimdir hep

Gittiğim restaurantların ıslak mendili koleksiyonu yapıyordum. Kabul ediyorum bu çok çılgınca.o_O
ya o bende de var, öyle hobi gibi falan değilde baya baya cafe restaurant lokanta vs ne varsa her gittiğim farklı şehir vs alır saklarım, farklı şehirlerden aldığım otobüs biletleri falan da saklarım

Ben hep servise binerdimde, ozel durumlardan dolayi ise arabayla gidip geliyordum. Ayda 2200 km cepten yiyorduk... Yoksa servis varken niye araba bineyim...

benim de çocukluğumdan (4 yaşımdan ) beri biriktirdiğim araba dergilerim, kataloglarım var. halen de gittiğim bayilerden kucak dolusu alır getiririm eve. almanca bmw e36 e34 kataloglarımda vardı galiba içlerinde :) ORİJİNAL :P

ayrıca Uçaklara (maketleri , peçleri, anahtarlıkları vs dahil) hayranım. maket yapmayı çok istedim ama nasip olmadı. babamın varmış F/A 18 , RF4, F15 ve F5 leri ama hepsi benim gazabıma uğramış küçükken :P

metal olan modellere de ilgiliyim fakat , kamyon,otobüs, tren olanlar daha çok ilgimi çekmekte :P
artık çok paramız olursa hobi olarak başlarız uçaklardan ve tanklardan plastik maket yapmaya :) bir de vitrin yaparız ona uygun on numara olur :)

ondan bende çok almak istedim ; vermediler. yerine 141.filonun anahtarlığı şeklinde lacivert beyaz bir anahtarlık verdiler :(
Teknik kısımdan onu çıkarana kadar benim canım çıktı sağ olsun arkadaşlarım hallettiler :) anahtarlığı da var bende. ön yüzünde remove before flight yazıyor, arka yüzünde de boeing 777 yazıyor ve 777 görseli var :)

Teknik kısımdan onu çıkarana kadar benim canım çıktı sağ olsun arkadaşlarım hallettiler :) anahtarlığı da var bende. ön yüzünde remove before flight yazıyor, arka yüzünde de boeing 777 yazıyor ve 777 görseli var :)
benim istediğim zamanlar Özel Harekatın akıncıda olduğu zamanlardı, onlardan istedim fakat vermemişler ''abi bunlar sayılı olduğu için veremiyoruz'' bahanesiyle. onun yerine ufak bir metal F16 ve lacivert beyaz remove before flight anahtarlıklarını vermişler benim için sağolsunlar :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...