Konu dışı: 120 euro ya kadar en iyi kulak içi kulaklık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör
Arkadaşlar merhaba. Hali hazırda jbl kulaklık kullanıyorum. Fakat daha üst ve daha iyi bir kulaklığa geçmek istiyorum. Müzik dinleyecem, oyun kulaklıgi isteniyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Tanıdık Almanya da alacak. @and abi sen audophile adamsın bilirsin iyi bir kulaklık bu fiyatlara sende öneride bulunursan sevinirim. Bose veya sennheiser düşünüyorum.

Gir head-fi.org'a cebini boşalt ömrünü çürüt ama en güzel hobilerden birini tat :)

Sayısız kulaklık değiştirdim, hakikaten o kadar fazla çeşit var ki direkt şunu al diyemem. Şu an Audio-Technica ATH-CKR9 kullanıyorum sesinden çok memnunum ama biraz iriler, kulağıma pek oturmuyorlar. Bundan önce Vsonic GR07 Bass Edition vardı onlar cuk oturuyordu, sesi de gene oldukça iyiydi.

Genelde Shure ya da Westone alırsan pişman olmazsın ama pahalılar tabii. Çinliler benzer ses veren 10 numara kulaklıklar üretiyorlar ancak iyi araştırmak lazım. Türklerde techno-fi.net kaliteli kaynaktır.

Kolay gelsin :)

hocam bütçeyi zorlarsan 200 dolara psb m4u 4 var. daha önceden westone um pro 30( saf gümüş kablolama ile) hifiman re600 gibi üst düzey kulaklıklar da kullandım ama bunun kadar memnun kalmadım. muhteşem bir sahne derinliği ve genişliği var. iyi çözünürlük veren bir dap ile mükemmel sese ulaşabilirsin.. bu arada kullandığım en dengeli kulaklıktır..
çektiğim fotoğraflarınıda atayım.

Ekli dosyalar

• 45646864+69+6.JPG
    45646864+69+6.JPG
    28.5 KB · Görüntüleme: 82
  • 456456456.JPG
    456456456.JPG
    59.5 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme:
hocam bütçeyi zorlarsan 200 dolara psb m4u 4 var. daha önceden westone um pro 30( saf gümüş kablolama ile) hifiman re600 gibi üst düzey kulaklıklar da kullandım ama bunun kadar memnun kalmadım. muhteşem bir sahne derinliği ve genişliği var. iyi çözünürlük veren bir dap ile mükemmel sese ulaşabilirsin.. bu arada kullandığım en dengeli kulaklıktır..
çektiğim fotoğraflarınıda atayım.
Bose aldım hocam. İlginiz için teşekkürler. Bose den malzeme kalitesi hariç çok memnunum. Fiyat da 100 euro idi.

hocam bose oe2 kullandım bir süre hiç memnuın kalmamıştım. malzeme kalitesi olarak güzel olsa da sesi kireç gibiydi. inşallah aldığınız üründen memnun kalırsınız.

Otoses sistemi olsa yardim ederdimde bende philipsin 30 tllik kulakliklarindan kullaniyorum kulak ustu oyuncu kulakligi deseydin yine yardimci olabilirdim ama kulak ici dedin mi olay yaşa bagliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...