KONU DISI: DÜZ DÜNYA TEORİSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsini geçtim de bunu "yıllardır süren kandırmaca", "işte gizlenen gerçek" diye lanse eden şahıslar beni çok eğlendiriyor. Dünya düz de olsa küre de olsa bunların gözlem ve tespit kapasitesi sabit kalıyor (en kibar bu kadar susturucu takabildim) . Dünya düz olsa bu kafadakiler kendilerinin kral olacağını ama dış mihrakların bunu engellediğini düşünüyorlar.

Yanlış anlamayın ama bana göre saçma salak bir sav. Biraz video izledim de yok güney kutbuna gidilemiyormuş (çünkü Dünya'nın sonu ordaymış), Mason'lar bizden saklıyorlarmış, Dünya'yı bilmem kaç alana bölmüşler vb. Gerçekten böyle komplo teorilerine nasıl inanıyor insanlar anlamıyorum.

insanlar 15 senedir tayyeap ve arkadaşlarına inanıyor bunu mu anlamadın:D

Buna inanmıyorum ama tartışmak istiyorum ne demek onu anlamadım ben.

Geçenlerde de arkadaş ortamında bi arkadaş açtı aynı konuyu Youtube'da videolar var bayağı ikna ediciler falan dedi. Gittim mutfaktan yuvarlak bir tepsi aldım. Ampul güneş olsun dedim. Bana tepsi yüzeyinde gece ve gündüz yarat madem böyle bir şey var. Elbette yaratamadı. Uzay boşluğunda hemen her cismin çekimsizlikten dolayı oluşacağı şekil küre ve küreye yakındır.

Cosmos diye bir belgesel var. İzlemenizi öneririm. Hayata bakış açınızı biraz genişletebilir.

Sayfaların ve konunun tamamını okumadım zira o kadar boş vaktim yok. Gemi olayına gelince gözün görme kapasitesi dışında kalan yere dürbünle bakılır teleskopla bakılır. Yahu en basiti koca koca uzay teleskopları var. Şöyle tepe bi yerden çevirin açık araziye doğru bakın bakalım abd yi görebilecekmisiniz :D onuda geçtim yahu gündüz gece olayı var kutuplardaki ve ekvatordaki iklim koşullarının farklılıkları var. Neyse yav yazık bu kadar yazarken harcadığım zamana. Okuyanlar haklarını helal etsinler :)

GBqYZb.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...