Konu dışı:İphone 7 den 7 plusa geçmeye deger mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorum için teşekkkürler hocam:)7 yi satmayacak annesine verecekmiş söyledigine göre zaten adamların para durumundan sıkıntısı da yok durumları iyi.Boş beleş şeylere de para harcamayı çok seviyorlar bana sorsan hayatta böyle şeylere para harcamam ama herkesin kendi zevki. Bana da rica etti sorayım dedim sizlere:D
Aldır üstad aldır acıma böyle tiplere. Normalde 7 alanı kızılcık sopasıyla dövmek gerek ama bırak ekonomi canlansın

Aldır üstad aldır acıma böyle tiplere. Normalde 7 alanı kızılcık sopasıyla dövmek gerek ama bırak ekonomi canlansın
Valla çok yakın aile dostumuz hocam insanlar
zorla al yada alma diyemem hoş olmaz
benden rica etti ben de sorayım araştırayım dedim buradaki dostlara

Son düzenleme:
hayır tabi ki iş için :D
maxresdefault.jpg

Bence telefon dediğin küçük ve kompakt olmalı 7+ öküz gibi biraz :) Batarya konusunu bilemem de 1660 mAh bataryası olan 4 inç telefon kulllanıyorum çok memnunum ırzına geçe geçe kullanırım biraz da :) Bence 7 de kalsın illa farklılık istiyorsa android cephesine yönelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence telefon dediğin küçük ve kompakt olmalı 7+ öküz gibi biraz :) Batarya konusunu bilemem de 1660 mAh bataryası olan 4 inç telefon kulllanıyorum çok memnunum ırzına geçe geçe kullanırım biraz da :) Bence 7 de kalsın illa farklılık istiyorsa android cephesine yönelsin.

Sende se vardı degil mi ?

Neden ekran koruyucu almazsin NEDEN

Baba rolunu ustleneyim benimki boyleydi en azindan

Buff vardı abi :(
İlkinde telefon elimdeydi düştüm abi takılıp telefonu da küt diye kaldırıma gömdüm o zaman buff yoktu da dış cam değişti içi de darbe görmüştü sonuçta.3 gün önce güzel bi düştü dıştan sağlamdı ama içi gitti abi yapıcak bi şey yok.

Buff vardı abi :(
İlkinde telefon elimdeydi düştüm abi takılıp telefonu da küt diye kaldırıma gömdüm o zaman buff yoktu da dış cam değişti içi de darbe görmüştü sonuçta.3 gün önce güzel bi düştü dıştan sağlamdı ama içi gitti abi yapıcak bi şey yok.

Buff baya saglamdi demi ama ici gitmis bu seferde hay

eyvah kızılcık sopası ile dayak yicem şimdi

7 kullanan epey varmış, dayağı ben yemeden kaçayım bari :)

Ekran boyutunun 4,7" ile 5,5" olması dışında iki cihaz arasında kayda değer bir fark yok. (çift kamerayı saymıyorum) Bu sebeple elinizde 7 var iken 7+ almak(eğer büyük ekran ihtiyacı yoksa) dayaklıktır :) Bataryanın büyümesini söylemiş arkadaşlar, ekran çözünürlüğü de arttığı için günlük kullanımda iki cihaz arasında batarya süresi arasında ki fark dakikalar ile ifade ediliyor. Yoksa kimin ne alacağına karışmak benim haddime değildir. Saygılar.. (dayaktan yırttık umarım)

Bence sıradaki telefonu beklesin. 6-6s-7 bunların arasında çok ölümcül bi fark yok tasarım anlamında, sadece ufak değişiklikler var makyaj gibi diyebiliriz. Ama iphone 8 (tabi adı bu olacaksa) bence beklenir. Her yıl olduğu gibi çok ciddi sızıntılar var görünüşe göre bambaşka bir telefon geliyor. Linki de usulca aşağı bırakayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...