hayır tabi ki iş içinNiye 2tane var biri olta için mi
hayır tabi ki iş içinNiye 2tane var biri olta için mi
Aldır üstad aldır acıma böyle tiplere. Normalde 7 alanı kızılcık sopasıyla dövmek gerek ama bırak ekonomi canlansınYorum için teşekkkürler hocam7 yi satmayacak annesine verecekmiş söyledigine göre zaten adamların para durumundan sıkıntısı da yok durumları iyi.Boş beleş şeylere de para harcamayı çok seviyorlar bana sorsan hayatta böyle şeylere para harcamam ama herkesin kendi zevki. Bana da rica etti sorayım dedim sizlere
özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulüm xDeyvah kızılcık sopası ile dayak yicem şimdi
Valla çok yakın aile dostumuz hocam insanlarAldır üstad aldır acıma böyle tiplere. Normalde 7 alanı kızılcık sopasıyla dövmek gerek ama bırak ekonomi canlansın
Sende se vardı degil mi ?Bence telefon dediğin küçük ve kompakt olmalı 7+ öküz gibi biraz Batarya konusunu bilemem de 1660 mAh bataryası olan 4 inç telefon kulllanıyorum çok memnunum ırzına geçe geçe kullanırım biraz da Bence 7 de kalsın illa farklılık istiyorsa android cephesine yönelsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sende se vardı degil mi ?
Neden ekran koruyucu almazsin NEDENAynen SE
9 ayda 2 defa ekranın içine ettiğim doğrudur
Neden ekran koruyucu almazsin NEDEN
Baba rolunu ustleneyim benimki boyleydi en azindan
Buff baya saglamdi demi ama ici gitmis bu seferde hayBuff vardı abi
İlkinde telefon elimdeydi düştüm abi takılıp telefonu da küt diye kaldırıma gömdüm o zaman buff yoktu da dış cam değişti içi de darbe görmüştü sonuçta.3 gün önce güzel bi düştü dıştan sağlamdı ama içi gitti abi yapıcak bi şey yok.
Buff baya saglamdi demi ama ici gitmis bu seferde hay
Acisini bilirim hatun 2 kere note 5 ekrani kirdiDış taraf acaip sağlamdı da içi gidince yapıcak bi şey kalmadı tabi.Artık napalım birazını ben verdim birazını peder bank hallediyoruz
Acisini bilirim hatun 2 kere note 5 ekrani kirdi
Ilkinde 650 digerinde artik dolar kurumu oynadi ne olduysa ayagimiz alisti diye 700 tuttu. Ikincisini vermedim gerci takasa verdik fiyattan dustuler.Abi benim ekran düz 5s le aynı bi de ilk kırdığımda 150 tl ye şimdi de acaip komik bi fiyata 90 tl ye yaptırdım benim işim ucuz ))
eyvah kızılcık sopası ile dayak yicem şimdi