Konu Dışı!!! İstanbul'a yakın gezilecek yerler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan myk1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myk1905

Asfalt Kurutucu
35
32
Selamun Aleyküm,
Arkadaşlar malumunuz çarşamba ve perşembe TEOG tatili var. İstanbul'a yakın doğal güzellikleri olan günü birlik gezilecek yer tavsiyeleriniz var mı? Benim ilk aklıma abant gölü, yedigöller geldi. Belki bir ihtimal Uludağ diyede düşündüm ama kar varsa zor. Bende 2012 focus var. Kış lastiğimde mevcut. Şöyle bol oksijenli, manzaralı bir kaçam yapayım diyorum ailece.

Benim en çok gitmek istediğim iki yer var

Bolu gölcük :

golcuk.jpg

İkinci yer ise Yedi göller
Yedig%C3%B6ller-2.jpg

Bu konunun açılması çok kötü oldu yaa:/ şimdi ben ekibi toplar bahsi geçen yerlere gezmeye giderim sonra dükkanda iflas bayrağı çekilir

Sakarya'ya kapatıp Kartepede şantiye görmeden bi temiz hava alıp, şehirde ıslama köfte yiyip, göl kenarında da bi kahve çiçek :)

Beyler Kartepe - Maşukiye'de yaşıyorum. Hepinizi beklerim. :) Gelecek olan yazsın. :)

Bu arada dün bizim enişte beyin tavsiyesine uyup iğne ada ya gittim. Dünyada nadir bulunan longoz ormanları burda da mevcut. Orman, doğa, yeşillikler seviyorsanız tavsiye ederim. Günübirlik gidilir yaklaşık 235km. Ben E-80 üzerinden gittim. Yol gayet iyiydi. Ortama dair bir foto ekte. Siz karar verin.
IMG_1613.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...