Kirasını ödemeyen kiracıya denk gelmemişsiniz demek ki. İyi kötü ödüyorlarsa şükredin. Fazla kurcalamayın derim. Gelen gideni öyle bir aratır ki.
Kirasını ödemeyen kiracıya denk gelmemişsiniz demek ki. İyi kötü ödüyorlarsa şükredin. Fazla kurcalamayın derim. Gelen gideni öyle bir aratır ki.
Yahu demeyeyim demeyim diyorumda hangi parayi oduyorlar ?giren cikan hesabi yapsaniz belki siz borclu cikacaksiniz kizlara.Ben de biraz oyle dusunuyorum, 1.5 yildir aksatmadan oduyorlar.
Valla maddi acidan hic yemedim. Ama manevi acidan polis cagirdigimda oldu kapimiza dayanan sarhos da. Sonrasinda iyicene eleyip dokuduktan sonra sozlesme yaptik. Coguylada helallestik iyi ayrildik sukur valla.@Sailor ohooo sen hiç kiracı tokadı yememişin asdfasdfasdf
Valla maddi acidan hic yemedim. Ama manevi acidan polis cagirdigimda oldu kapimiza dayanan sarhos da. Sonrasinda iyicene eleyip dokuduktan sonra sozlesme yaptik. Coguylada helallestik iyi ayrildik sukur valla.
Hocam okuduğum kadari ile en büyük hatayı her itirazlarını kabul ederek yapmışsınız. Mesela siz kiracınız halılar eski değiştirin demişler siz hemen değiştirmişsiniz oysa eve taşınırken o halıları görerek bilerek kabul etmişlerdi. Sonradan böyle bir talep etme hakları olduğunu sanmıyorum. Ama sıcak su kısmına gelince kiraya verirken termosifon durumu neydi? Bence 50 tl zam yapıp sofben taktırabilirsiniz.
Kısaca siz evi tastamam teslim ettikten sonra bütün sorumluluk kiracınıza aittir. Çünkü evin sahibi odur. Dolap kulpu veya kapı kulpu vs bunlar kiraya verdiğinizde sağlamsa onlar eve geçtikten sonra onların sorumluluğundadır. Size evi geri teslim ettiklerinde kırık dökük vs bişey var ise bunları talep etmek hakkınızdır.