Kopyacı Toyota

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omer15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orta kısım aşağı doğru gittikçe farklılaşıyor.

Ne markalar ne tasarımları kopyalıyor, direkt dış tasarımı benzer yapıyorlar. Onların yanında direksiyon gibi farklılaştırma imkânı daha az olan şeye konu açarsak konusu olmayan marka kalmaz.

Bu başlık özelinde değil ama genel bir değerlendirme yapmam gerekirse; adamlar otomotiv piyasasında en sıkıcı sürüşlerden birine sahip araçlarını, en eğlenceli sürüşe sahip modeller listesine sokabildi ki hala bu konudaki atılımları devam ediyor. Otomotiv piyasasının son dönemlerine bakın, köklü markların çoğu araçlarının sürüş karakterleri için gereken üretim anlayışını böylesine 180 derece olumlu yönde değiştirmemiştir. Ama Toyota bunu başarmış. Sosyal medyada, orada burada tasarım karşılaştırmasının, sürüş karşılaştırması yapılmasına oranla daha fazla olduğunu gördükçe resmen içim acıyor. Adamlar zor olanı başarmış zaten gerisi fasa fiso.

Son düzenleme:
Beyler sakin yav :) sadece sahibindende gezerken bi baktim direksiyondaki gri parcanin tasarimi ayniymis baslik aciyim demistim
Bu arada sıfır corolla hybrid aldik corollayida toyotayida severiz yani :)

Beyler sakin yav :) sadece sahibindende gezerken bi baktim direksiyondaki gri parcanin tasarimi ayniymis baslik aciyim demistim
Bu arada sıfır corolla hybrid aldik corollayida toyotayida severiz yani :)

Bakın çok enteresan, Toyota yuvarlak direksiyon simidi kullanıyor. Kesin Mercedes'ten çaktı onu da.