@YaMaN california'nın black ice modeli var mıydı dikkatinizi çekti mi hic?
Ben de ön kapı içlerine atıyorum. Amerikan bayrağını aynada sallandırmaya gerek yokBERKECAN olmadan Little Trees kullanma yöntemini anlatıyorum toplaşın. Önce Glade'in rengini en sevdiğiniz modelini alıyorsunuz.(Ben siyah-gri olanı seçtim.)Bitene kadar kullanıyorsunuz.(Opsiyonel adım.)Sonra cam haznedeki fitili iyice su ile durulayıp fön ile kurutuyorsunuz.Artık cam haznenin içine Little Trees'in sprey versiyonunu boşaltıp glade görünümlü amerikan bayrağı kokunuzla yola çıkabilirsiniz.
çünkü o bir VAG....21000 de olmasına rağmen duran 0 kokusu.
Ahahahahahahahçünkü o bir VAG....
rezBERKECAN olmadan Little Trees kullanma yöntemini anlatıyorum toplaşın. Önce Glade'in rengini en sevdiğiniz modelini alıyorsunuz.(Ben siyah-gri olanı seçtim.)Bitene kadar kullanıyorsunuz.(Opsiyonel adım.)Sonra cam haznedeki fitili iyice su ile durulayıp fön ile kurutuyorsunuz.Artık cam haznenin içine Little Trees'in sprey versiyonunu boşaltıp glade görünümlü amerikan bayrağı kokunuzla yola çıkabilirsiniz.
Bizim ihtiyar focusdan bahsetmişsin resmen 17. yılı bizde arabada 17 yılda toplasan 1 paket sigara içilmemistir arabaya binince suvet kumaş kokusu eskiyen plastik kokusu karışımını bozmak istemiyorum forda has bir kokuarabamda eskiyen Ford plastiklerinin getirdiği ağır bir Ford kokusu varbozmak istemiyorum