Buraların yazı ayrı kışı ayrı güzeldir. Orman çam olduğu için sürekli yeşildir. Aladağ gölü yanında piknik yapılabilir. Şuan göl yoktabi donmuş vaziyette karla kaplıToparlanırsam, mayıs ayı içinde gitmek isterim. Umarım Bahar zamanıda güzeldir.

Buraların yazı ayrı kışı ayrı güzeldir. Orman çam olduğu için sürekli yeşildir. Aladağ gölü yanında piknik yapılabilir. Şuan göl yoktabi donmuş vaziyette karla kaplıToparlanırsam, mayıs ayı içinde gitmek isterim. Umarım Bahar zamanıda güzeldir.
yası kac olursa olsun hafıf bır cekememezlık gıbı geldı hayırlısıEkli dosyayı görüntüle 4571
Arabanız hayırlı olsun öncelikle.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama arkadaşlarımın o kadar emek ile hazırladıkları videonun altına böyle bir yorum yapmanızı anlayamadım açıkcası.
yası kac olursa olsun hafıf bır cekememezlık gıbı geldı hayırlısı![]()
Insanlar boyle maalesefKendi arabamız bile değil neyini çekemesinler ki anlamadım.
Allah daha fazla versin. bana yarısı da yeterFazla bişey istemiyorum, Rabbim. Bu kadarcık olsa yeter
![]()
Yanlis geldin haci senAllah daha fazla versin. bana yarısı da yeterama bu halimize de şükür
Insanlar boyle maalesefyaptigi yorumu yazacak onlarca video var kac yasindaki cocuklar yok el freni cekme yok araba kacirma videolari vs sizinki gayet duzgun bide.valla daha cok konusumda neyse
Allah daha fazla versin. bana yarısı da yeterama bu halimize de şükür
Amacımız tecrübelerimizi paylaşmakneyse uzatmaya gerek yok. Üzen kısım bu kişinin otopark forumdan gelip bizi bulması :/
Bir terslik olduğu belliydi neyse hemen yazdığınız için teşekkür ederim2-3 aydır işten güçten foruma girmiyordum ortalık karışmış and buğra yazık olmuş teslayla test yaptık benim levorgla test yaptık konduramadım and' a hayırlısı...Şimdi gördüm ki birde benim hesaptan size yorum atılmışonu atan bebe yede hesabını sordum merak etmeyin siz işlerde bana yardım eden eşşek sıpası yeğenime yeni a5 sportback düşünüyorum bak bakalım yorumlarına dedim oda benim tabletten size yorumda bulunmuş. üzülmüşsünüz sizde kusuruna bakmayın..Ben sizden yaşça çok büyüğüm böyle üslup lar kullanmayı bırakalı epey oldu
video nuzuda şimdi izledim güzel aynen devam.