Levorg'un kar sürüşü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metinm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toparlanırsam, mayıs ayı içinde gitmek isterim. Umarım Bahar zamanıda güzeldir.
Buraların yazı ayrı kışı ayrı güzeldir. Orman çam olduğu için sürekli yeşildir. Aladağ gölü yanında piknik yapılabilir. Şuan göl yoktabi donmuş vaziyette karla kaplı :) Ama Gölcük tabiat parkı sizi her şekilde hem görsel hem doğa olarak mest eder....

Screenshot_20170220-160836.png

Arabanız hayırlı olsun öncelikle.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama arkadaşlarımın o kadar emek ile hazırladıkları videonun altına böyle bir yorum yapmanızı anlayamadım açıkcası.

Amacımız tecrübelerimizi paylaşmak :) neyse uzatmaya gerek yok. Üzen kısım bu kişinin otopark forumdan gelip bizi bulması :/

2-3 aydır işten güçten foruma girmiyordum ortalık karışmış and buğra yazık olmuş teslayla test yaptık benim levorgla test yaptık konduramadım and' a hayırlısı...Şimdi gördüm ki birde benim hesaptan size yorum atılmış :) onu atan bebe yede hesabını sordum merak etmeyin siz işlerde bana yardım eden eşşek sıpası yeğenime yeni a5 sportback düşünüyorum bak bakalım yorumlarına dedim oda benim tabletten size yorumda bulunmuş. üzülmüşsünüz sizde kusuruna bakmayın..Ben sizden yaşça çok büyüğüm böyle üslup lar kullanmayı bırakalı epey oldu :) video nuzuda şimdi izledim güzel aynen devam.

2-3 aydır işten güçten foruma girmiyordum ortalık karışmış and buğra yazık olmuş teslayla test yaptık benim levorgla test yaptık konduramadım and' a hayırlısı...Şimdi gördüm ki birde benim hesaptan size yorum atılmış :) onu atan bebe yede hesabını sordum merak etmeyin siz işlerde bana yardım eden eşşek sıpası yeğenime yeni a5 sportback düşünüyorum bak bakalım yorumlarına dedim oda benim tabletten size yorumda bulunmuş. üzülmüşsünüz sizde kusuruna bakmayın..Ben sizden yaşça çok büyüğüm böyle üslup lar kullanmayı bırakalı epey oldu :) video nuzuda şimdi izledim güzel aynen devam.
Bir terslik olduğu belliydi neyse hemen yazdığınız için teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...