Linç edilen Tofaşçılar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erdem65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 1 sene önce İstanbul'dayken benim arabama çarpıp kaçmaya çalışmıştı bi tanesi. Yaklaşık 1km kovaladıktan sonra yakalayıp bir miktar dövmüştüm. Sonrası klasik işte hastahane karakol falan derken 2000tl para cezasına çarptırıldım, döverken pek anlamamıştım ama durduramamışım kendimi. Videoyu görünce aklıma geldi anlatayım dedim. Kullanıcı kitlesinin %99'u dayaklık bunu hepimiz biliyoruz. Ellerine sağlık :)

Sonra neden Hitler'e hayranlık duyuyosun, böyle ne kadar balici, tinerci, toplum düzenini bozan, boş gezen tipleme varsa toplayıp yakacaksın. o mahallede kim bilir kaç kez gelip insanları rahatsız ettiler, polis ya müdahele etmiyor ya da bu farzet ki tayfası akıllanmıyo. başka çaresi yok bu işin.

Sonra neden Hitler'e hayranlık duyuyosun, böyle ne kadar balici, tinerci, toplum düzenini bozan, boş gezen tipleme varsa toplayıp yakacaksın. o mahallede kim bilir kaç kez gelip insanları rahatsız ettiler, polis ya müdahele etmiyor ya da bu farzet ki tayfası akıllanmıyo. başka çaresi yok bu işin.
Hitler gibi bir manyağın yaptıkları zulümlerin hiçbir kabul edilebilir noktası yoktur lütfen karıştırmayalım.

Ankarada yaşıyor iseniz abart eksoz ya da tofaş sesi bir kuş sesi gibi her an duyabilirsiniz daha sonra yaşlı bir dede çıkar açık açık sayar söver :D

O değil de kuş serisine hala 15 20 bin lira fiyat istenmesi ve ve bu paraların verilip alınması beni çok düşündürüyor, araştırılması gereken bir fetiş türü olsa gerek.

Yanlamıyor, yanlasa vurmazdı... Gerzeklik bu ya ama tofaşın önünde kalıp 0,0001 sn içinde ayaklanıp kapıya davranan dayıya +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...