Bence alınır temiz ve düşük km bulursanız alın
Boavista jant bu makyajlı pololarin lansman jantiydi çok güzel görünüyor yalnız aracın basılmış olması eski kullanıcısı hakkında pek iyi izlenim bırakmadı alt takım motor vs baktırın sorun yoksa alın. Yazılım geçmişi olabilir. Bide araç galeride olduğu için güvenilir sağlam bir expertize göstermekte fayda var
Bu araç ilgimi çekti.. 62 bin tl ye bırakırsa yarın almayı düşünüyorum..
Bu araç ilgimi çekti.. 62 bin tl ye bırakırsa yarın almayı düşünüyorum..
Bir de bu yazılanlara ek olarak direkt 62 teklif etmeyin 60 civarından açın kapıyı eğer araba da temizse rahatlıkla 62 ye bağlanır..Boavista jant bu makyajlı pololarin lansman jantiydi çok güzel görünüyor yalnız aracın basılmış olması eski kullanıcısı hakkında pek iyi izlenim bırakmadı alt takım motor vs baktırın sorun yoksa alın. Yazılım geçmişi olabilir. Bide araç galeride olduğu için güvenilir sağlam bir expertize göstermekte fayda var
Bir de bu yazılanlara ek olarak direkt 62 teklif etmeyin 60 civarından açın kapıyı eğer araba da temizse rahatlıkla 62 ye bağlanır..
O zaman bence boş verin piyasada araba mı yok yani peh65 diyor başka bişey demiyor, ben böyle galerici görmedim
diğer ilanlarına bakınca en ucuz arabası bu, full range mercedes ilanları, tuzu kuru sanırım arkadaşların, çok iplemediler
kasko değeri bile 63 olan arabaya 65 vermekte pek akılcı gelmedi bana açıkçası..
En son bi tane s350 için yazdım adam ciddi ciddi aradı ahahahahahdhclhldlsvjdBen sizin için 55 olursa ara beni gardaş yazdım sahibindenden .
Engellemiş beni.Ben sizin için 55 olursa ara beni gardaş yazdım sahibindenden .
1.0 atmosferik ???Yeni kasa 1.0 atmosferk yetersiz mi gelir size
Yeni kasa 1.0 atmosferk yetersiz mi gelir size
Hadi hayırlısı olsun.bir tanıdığım 5.5 litre fazla gelip lpg taktırdı 79 bin kmdir izmirde biniyor baya memnun.bazen yetersiz gelir ama idare eder.kazasız belasız binin polo güzel arabadırHocam tam üstüne bastınız yarın exper de bişey çıkmaz ise alıyorum 1.0 polo 51.500 e.. Aracı görmüştüm daha önce gayet temiz gözüküyor 1.0 korkutuyordu beni tsi olmayınca ama sürdüm yeterince tatmin etti... Sadece 500 indi diye hoşlanmamıştım aslında ama yakın rakamlara olan poloları görmeye gidince bu arkadaşın arabasının edeceğini düşündüm... Çizik dahi yok araçta...
Araç bu