Ayni tatlının üstüne nane parçası konulmuş şekli.
İyide sadece Golf o para olmadı ki. Mazda 3 desen o fiyatlar efendime söliyim boş 1 Serisi o fiyatlar yani şu muhabbet sırf niye VW üzerinde anlamadım gitti.Madem oyle uzun bi yazi yazayim ozaman. Aslinda trol degil gulelim aglayacak halimize temalı. Multimedya sistemi ful dokunmatik dugme yok(maliyet dusmus) muhtemelen ayni maliyete sahip yeni farlar yada belkide daha dusuk maliyetli farlar(daha maliyetli olamaz cunku Hans ar-ge deki josef e diyoki yeni olsun ama sukadar butce var ) ondan sonra sekil semal degisti diye hooop 10 kaat kafadan ekle e noldu ayni araba maliyeti ayni araba motor mekanik ayni araba sirf sekil semal degisti diye turkiye sartlarinda kur yukselmesi falan filan derken haylayn ı bide doldurunca 140 kaat. E bu fiyat ne? E makyajli ama, hemde ikibinonyedi
Burda konu vw degil. " MARKETTİNG "İyide sadece Golf o para olmadı ki. Mazda 3 desen o fiyatlar efendime söliyim boş 1 Serisi o fiyatlar yani şu muhabbet sırf niye VW üzerinde anlamadım gitti.
Neden makyaj yaptın ki? Normal gitsen de test ettirlerdi.
Bir tane daha örnekİyide sadece Golf o para olmadı ki. Mazda 3 desen o fiyatlar efendime söliyim boş 1 Serisi o fiyatlar yani şu muhabbet sırf niye VW üzerinde anlamadım gitti.
İşte abi bende anlamıyorum niye sadece Volkswagen pahalı aauuvvvv yapılıyor niye diğer markalar da telafuz edilmiyor anlamadım gitti...Örnek sümbül olmuş 73.000 küsür
Hayır usta sadece forum genelinde fiyat konusunda Volkswagen gömülüyor. Arabayı beğenmez tamam ama fiyat konusunda hiç affetmem.Yav adam golfe gitmiş bugün golfe gömmüş dün sümbüle gömdü yarın başkasına gömer çokta şeyyapmamak lazım
Vagcı degiilim ama dogruya dogru şimdiİşte abi bende anlamıyorum niye sadece Volkswagen pahalı aauuvvvv yapılıyor niye diğer markalar da telafuz edilmiyor anlamadım gitti...
Allahım hele şükür beni anlayan biri. Sağol abim gerçekten çok teşekkür ederim.Vag cı degiilim ama dogruya dogru şimdi
arabaların hepsinin fiyatı uçup kaçmış
vaga çamur atmaya gerek yok
Estagfirullah Ceyhun dogruları elimden geldigince her zaman savunurum sıkıntı yok.Allahım hele şükür beni anlayan biri. Sağol abim gerçekten çok teşekkür ederim.
Hayır usta sadece forum genelinde fiyat konusunda Volkswagen gömülüyor. Arabayı beğenmez tamam ama fiyat konusunda hiç affetmem.
Allahım hele şükür beni anlayan biri. Sağol abim gerçekten çok teşekkür ederim.
Bilemiyecem artık .ben anlamıyom seni
Dügme var işte multimedia sistemindeMadem oyle uzun bi yazi yazayim ozaman. Aslinda trol degil gulelim aglayacak halimize temalı. Multimedya sistemi ful dokunmatik dugme yok(maliyet dusmus) muhtemelen ayni maliyete sahip yeni farlar yada belkide daha dusuk maliyetli farlar(daha maliyetli olamaz cunku Hans ar-ge deki josef e diyoki yeni olsun ama sukadar butce var ) ondan sonra sekil semal degisti diye hooop 10 kaat kafadan ekle e noldu ayni araba maliyeti ayni araba motor mekanik ayni araba sirf sekil semal degisti diye turkiye sartlarinda kur yukselmesi falan filan derken haylayn ı bide doldurunca 140 kaat. E bu fiyat ne? E makyajli ama, hemde ikibinonyedi
Çevirmeli butonu demiyor "radio media car..." yazan yerler eskiden basmadık tuştu şimdi dokunmatik oldu onu diyor. Bence gayet hoş olmuştu.Dügme var işte multimedia sisteminde
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...h-dsg-cam-tavan-hayalet-siyah-411875246/detay
@gtepro
Anladım olsun daha kibar ve şık olmuşÇevirmeli butonu demiyor "radio media car..." yazan yerler eskiden basmadık tuştu şimdi dokunmatik oldu onu diyor. Bence gayet hoş olmuştu.
Dügme var işte multimedia sisteminde
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...h-dsg-cam-tavan-hayalet-siyah-411875246/detay
@gtepro
Bu arabanın 0 olanı bayide 123.000 ilanı açanlar dalga geçiyorlar galiba.Öh fiyat da ayrı bomba
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
dedigim gibi bütün markaların fiyatları uçukÖh fiyat da ayrı bomba
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi