Güzel değil demiyoruz ki kanka, güzel hem de çok güzel ama Mercedeste güzelNe taktınız benim jantıma bene güzel jant kapağı işte
![]()
Güzel değil demiyoruz ki kanka, güzel hem de çok güzel ama Mercedeste güzel![]()
EyvahGörürsen sen arabayı basıcam 10cm
hocam bıde ıcıne bole gostergeler koycan app plaka yapcan basacaksın bole hatta varsa air olcak sisler kör edici olacak onlar turuncu olsun farlar beyaz bıde amerıkan park falan oh mısGörürsen sen arabayı basıcam 10cm
hocam bıde ıcıne bole gostergeler koycan app plaka yapcan basacaksın bole hatta varsa air olcak sisler kör edici olacak onlar turuncu olsun farlar beyaz bıde amerıkan park falan oh mıs
downpipe da varmıdefi boost var , app plaka var , sis yok , amerikan parkta var , camlarda filmde var ooooo ben apaçi damgasını haketmişim![]()
kat iptaldownpipe da varmıo yoksa tam apacı demem cunku
hocam tebrık ederım nur gıbı bır apacı dogmuskat iptalingiliççesi downpipe A:SDF:ASD
ahahahaha sesli guldumfakir tuningçi : kat iptal , blof , büyük emme
zengin tuningçi : downpipe , blow off , intake port polish
2.0 atmosferik ESPsi kapanan Sandero verelim. Aynı araçlar nasilsaAaa bak aklıma ne geldi, 1.6 dci 160 beygirlik koysalar alınır bakhothach tokatlar ve 5 litre yakar
![]()
Ben boş focus alırdım.Boş focus zaten bunun kadar dolu.Sürüş zevki,kalite,işçilik,sanayi tabiriyle yola oturuşu,gidişi karşılaştırılmaz zaten.Ayrıca baz benzinli focus'ta bayiiler güzel indirim yapabilir.bunun fiyatını görünce focus fiyat listesine baktım en baz modeli 67 bin tl fiyat gösteriyor boş line şimdi arkadaşlar sorum şu boşline focus mu alınır yoksa aynı fiyata symbol mu ?
Görüntü açıkçası beni ilgilendirmiyor. Herşeyden önce yaptığın araba 30 yıl önce ürettiğin Renault 11'den daha iyi yola oturmalı. 20 yıl önceki R19'dan daha iyi yol tutmalı. Yeni Fiesta'nın 94 Fiesta'dan, Golf 7'nin Golf 3'ten, yeni Astra'nın Kadett'ten daha kötü yol tutması kabul edilebilir mi? Umarım bu arabanın yol tutuşunu toparlamışlardır. Bir de, Symbol'lerin emniyet kemerleri yıllardır çok kısa yapılıyor. Hiç sevmediğim hareketi yaptırıyor, kemeri arkadan bağlatıyor bana
İç mekan konuları açıkçası bu sınıfta hava cıva. Cam açma Broadway gibi hala orta konsoldan. Koltuk minderleri orta karar. Ergonomi alt taraflarda şov yapıyor. Bunların hepsi arabanın biraz güvenli olması koşuluyla kabul edilebilir. Bir de o fiyat kesinlikle aşağı inmeli. B sınıfı arabalar portbagajlı halleriyle bile daha iyi yol tuttuğu için tercih sebebi olur.![]()