Arkadaşlar merhaba. Ne zamandır açmayı istediğim bir başlığı açmak istedim. geçen sefer alınası araçlarda güzel bir golf 4 görünce aklıma gelmişti. herkesin bütçesi kendine tabii ama 1990'lar ve 2000'lerden başlayarak, markaların orta kesimin alabileceği türden olan modellerinden 3-5 favorinizi öğrenmek ve kendiminkini de paylaşmak için bu başlığı açıyorum. böylece sevdiğimiz araç modelleri üzerine de biraz sohbet edebiliriz. alfabetik sırayla gidip arada bir markaları güncellemek istiyorum. sahibindende ilk alfa romeo olduğu için ondan başlayayım. benim favorilerim 147, 159 ve giulia. sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
fakat alınabilir düzeyde olmasına dikkat edelim lütfen. bazen arkadaşlarıma sevdiğin bmw, ford olarak ne almak isterdin gibilerinden sohbete giriyorum. adam m3 csl, shelby falan diyor.
yahu onu herkes ister zaten daha ölçülü hayallerden bahsedelim. hem duruma göre anılarımızın da olduğu modellerden bahsetmek keyifli olur diye düşünüyorum.
fakat alınabilir düzeyde olmasına dikkat edelim lütfen. bazen arkadaşlarıma sevdiğin bmw, ford olarak ne almak isterdin gibilerinden sohbete giriyorum. adam m3 csl, shelby falan diyor.