Malumunuz bende 2010 model bir golf var. Bunu takasa verip 2005 model 225 binde bir viano ile değiştirsek mi diye düşünüyorum. Yürüme engelli olduğum için golfün bagajının yetmemesi gibi bir durum söz konusu 

Son düzenleme:
Allah Allah ulan 2014 yılından beri hem önceki kasa Vito'ya bindim hem 2015 hem 2016 şuanda da 2017 model Vito'ya biniyorum dediğin gibi bir problemle bu araçlarından hiçbirinde ama hiçbirinde böyle bir problemle karşılaşmadım.180 km/h ile giderken bile arabanın hala çok stabil olan ve sürücüyü çok rahat hissettiren bir araç,100 km/h ve civarlarında giderken İstanbul gibi her türlü şekle bürünmüş yolları olan bir şehirde bile böyle bir problemle hiç karşılaşmamış olmam senin doğruna göre anormal değil mi?İnsanları yanlış yönlendirmeyin arkadaşım.
Konuyu(ulan)başka yerlere çekmeyin lütfen.Bu birincisi idi.İkincisi aracın bütün olumsuzluklarını kronik problemlerini yetersizliklerini göz önüne alarak tavsiye verme taraftarıyım.Objektif yorum yaptım diyorsunuz fakat sahip olmamasına rağmen verdiğiniz bir detaydan dolayı almaması tavdiyesini veriyorsunuz.Eğer bu aracın süspansiyonları bir Mercedes-Benz’den beklenenin altında beklentin yüksekse alma deseydiniz yahut 150.000 km’den sonra kronik sorunlar baş göstermeye başlıyor deseydiniz,direksiyon sınırların üstüne çıkıp kafadan veya arkadan kaymalarda çok hissizleşiyor deseydiniz,arka bölme kliması eski kasalar kadar iyi değil önde donarken arkada normal sıcaklık olabiliyor deseydiniz...bu tarz reel söylemlerde bulunup yanlış yönlendirmeye teşvik etmemiş olsaydınız emin olun cevap yazma gereği duymazdım.Araca sahip olmanız nedeni ile objektif yorumlarım sizi rahatsız etmiş olmalı fakat ben söylediklerimin arkasındayım aslında çoğu kişide gözlenen bu durum çok da anormal değil ben de kimi zaman aracımız(jetta mk6) için söylenen iş arabası monoton vs gibi yorumlardan rahatsız olsamda doğru yorumlar olduğunu anlıyorum ama bu durum (ulan) gibi ithamlarda bulunmanızı ve söylediklerimi kesin dilde reddetmenizi gerektirmez iyi forumlar.
onu çokta dert etmiyorum yaBu tarz araçların park edilmesi nispeten zor oluyor. Onun yerine station daha iyi olur.
Sürgülü kapı deyince aklıma Grand C-Max geldi. Küçük mü gelir?rampa elektrikli olacak bu tip araçlarda da sürgülü kapı elektrikli oluyor zaten yani 1 kumanda çok iş![]()
120 civarı abi fiyat etiketiSürgülü kapı deyince aklıma Grand C-Max geldi. Küçük mü gelir?
cmax değilde b-max bakıyorum o da küçük gelecek120 civarı abi fiyat etiketibiraz aşıyor başa baş veya üste 3-5 bin ekleyip bişeyler alsak diye düşünüyoruz
yoksa çok mantıklı 1.5 tdci otomatik
Özellikle elektronik tarafında Kia Carnival kadar sağlamlığına kefil olamayacağım bir model olsa da şöyle Chrysler Voyager'lar var:cmax değilde b-max bakıyorum o da küçük gelecekbide akülü tekerlekli sandalye alacağım akülü tekerlekli sandalyeler katlanmıyor
onun için en mantıklısı bu viano-caravelle gibi araçlar geliyor
![]()
tamda bunlara bakıyodumÖzellikle elektronik tarafında Kia Carnival kadar sağlamlığına kefil olamayacağım bir model olsa da şöyle Chrysler Voyager'lar var:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-chrysler-2005-grand-voyager-511577975/detay
Carnival iyidir Carnival. Sağlam bir kere... Chrysler'lerin lüks elektronik barındıran donanımlarında bolca arıza yaşanabiliyor diye duymuştum.tamda bunlara bakıyodum![]()
bütçeyi zorlayabilsek ne arabalar vardahttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...an-2005-model-otomatik-130-bg-426389983/detay
Tek otomatik fiyata uygun Mutlivan bu var. Bizde manueli vardı çiçek gibidir.
yok be kardeşim viano alma VW caravelle al en iyisi al rahat bin yada çok yer istemiyosan connect tarzı şeyler bak https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ci-silver-90-hp-hatasiz-g.gri-591274430/detayMalumunuz bende 2010 model bir golf var. Bunu takasa verip 2005 model 225 binde bir viano ile değiştirsek mi diye düşünüyorum. Yürüme engelli olduğum için golfün bagajının yetmemesi gibi bir durum söz konusu![]()
connectin otomatiği yok ama caravelle düşünmeye başladımyok be kardeşim viano alma VW caravelle al en iyisi al rahat bin yada çok yer istemiyosan connect tarzı şeyler bak https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ci-silver-90-hp-hatasiz-g.gri-591274430/detay
dsg şanzıman biraz yorucu maddi anlamda. Tork konvertörlüye geçmek istiyorum o yüzdenCaddy düşünmez misiniz?