Malumunuz bende 2010 model bir golf var. Bunu takasa verip 2005 model 225 binde bir viano ile değiştirsek mi diye düşünüyorum. Yürüme engelli olduğum için golfün bagajının yetmemesi gibi bir durum söz konusu 

Son düzenleme:
Caravelle ve Multivan dan sasmavalla babamla da konuşuyorum şuan vianoya takmış durumda![]()
aynen caddy mantıklı ama doblo fiarino tarzıda alabılırsnCaddy düşünmez misiniz?
babam taktı vianoyaaynen caddy mantıklı ama doblo fiarino tarzıda alabılırsn
teşke geçse onun ağır bakımları ve parçaları pahalı öyle ucuz bişey değil mercedes almak için paran çok olması gerek allah korusun arabanın önü gitti diyelim caravelle 30 bin masraf istese mercedes 60 bin ister fiyatları bilmiyorum uydurdum ama mercedes başka arabanın 3 katı masraf alır ağır bakımı caravellenin 2500 se mercedesin 6 bindir bunu babana ilet bence 3 katı para o masraf etceğin parayı biriktir arabaya daha iyi şeyler yap bence vazgeçin performans olarak caravelle transporter alabilirsiniz yeni kasa 2005 üstü ama daha küçük isterseniz doblo fiorino tarzı şeylere bakabilirsiniz ama benim önerim caravelle caravelle alın başınız ağrımaz sağlam dayanıklı yol tutuşu iyi rahat hızlı daha ne olsun alın caravelle geçin mercedesten 1000 kat iyidir hem masrafı parçası ucuz hem performansı çok bu mesajı babana okut bence okuyosa şuan mercedes almayın 3 katı masraf felan uğraşırsınız mercedes öyle 1 bakım yaptırıyım sonra 1 2 yıl gitsin değil 5 ayda bir başınızı ağrıtır caravelle miss gibi araba çok rahattır kafanızda soru olmasın caravelle alın geçinbabam taktı vianoyacaddy zaten dsg o biraz sıkıntılı da doblo fiorino bilmiyorum ya
bakacağız ama babamı vazgeçiremiyoruz
![]()
aynen kardeşim caravelle sonuçta VW piyasası iyi baş ağrıtmazCaravelle ve Multivan dan sasma
teşke geçse onun ağır bakımları ve parçaları pahalı öyle ucuz bişey değil mercedes almak için paran çok olması gerek allah korusun arabanın önü gitti diyelim caravelle 30 bin masraf istese mercedes 60 bin ister fiyatları bilmiyorum uydurdum ama mercedes başka arabanın 3 katı masraf alır ağır bakımı caravellenin 2500 se mercedesin 6 bindir bunu babana ilet bence 3 katı para o masraf etceğin parayı biriktir arabaya daha iyi şeyler yap bence vazgeçin performans olarak caravelle transporter alabilirsiniz yeni kasa 2005 üstü ama daha küçük isterseniz doblo fiorino tarzı şeylere bakabilirsiniz ama benim önerim caravelle caravelle alın başınız ağrımaz sağlam dayanıklı yol tutuşu iyi rahat hızlı daha ne olsun alın caravelle geçin mercedesten 1000 kat iyidir hem masrafı parçası ucuz hem performansı çok bu mesajı babana okut bence okuyosa şuan mercedes almayın 3 katı masraf felan uğraşırsınız mercedes öyle 1 bakım yaptırıyım sonra 1 2 yıl gitsin değil 5 ayda bir başınızı ağrıtır caravelle miss gibi araba çok rahattır kafanızda soru olmasın caravelle alın geçin
tamamda caravelle ile eşit benim için mercedese verceğime ona verırımYapmayın o kadar da yahu, mercedesin sağlamlığı ve konforu ile de diğer markaları kıyaslayamazsınız
tamamda caravelle ile eşit benim için mercedese verceğime ona verırım
tabikide mercedes önde abi ama ona boş yere masraf yapmaya gerek yok caravelle iyi araba konfor açısından mercedes 1 tık önde hakkını yiyememİşte o sizin için olabilir. Caravelle kötü ticari değil kesinlikle ama viano ondan üstün
Bakım maliyetleri fazla olabilir ancak size sunacağı konfor ve lüks her halükarda daha iyi
tabikide mercedes önde abi ama ona boş yere masraf yapmaya gerek yok caravelle iyi araba konfor açısından mercedes 1 tık önde hakkını yiyemem
aynen abiŞimdi 2nci araç işin içine girince işler değişiyor. Temiz bir mercedesi temiz bir caravelleye tercih etsem de beklentiler ve bakım maliyetleri devreye giriyor. bundan daha temiz bi caravelle bulursa tabi ki caravelle almasını önerebilirim
Ya birader iyi trollsün falan da bırak ciddi ciddi araç alacak insanların kararına etki etme. Emin ol okuyup da yazmayanların çoğu senden daha bilgili. Corolla mı civic mi diye soran üyeye yazdığın da buraya yazdığın da cidden laf salatası. Ciddi tutarlı şeyler yazacaksan başımın üstünde yerin var ama gelip de laf kalabalığı yapmanın anlamı yok değil mi?tamamda caravelle ile eşit benim için mercedese verceğime ona verırım
laf kalabalığı ? ben kendi deneyimlerimi söylüyorum ben civice de onada bindim bana civic daha iyi geldi ben o corollanın bakımı ne durumda vb. bilmem ama 2 sinede bindim söyledim ben caravelleye bindim rahat mercedesin neyi kötü masrafı o masrafa daha iyi şeyler yapılırYa birader iyi trollsün falan da bırak ciddi ciddi araç alacak insanların kararına etki etme. Emin ol okuyup da yazmayanların çoğu senden daha bilgili. Corolla mı civic mi diye soran üyeye yazdığın da buraya yazdığın da cidden laf salatası. Ciddi tutarlı şeyler yazacaksan başımın üstünde yerin var ama gelip de laf kalabalığı yapmanın anlamı yok değil mi?
yani ben bindim ve söylüyorum o zamanki bakımlarını bilmiyorumYa birader iyi trollsün falan da bırak ciddi ciddi araç alacak insanların kararına etki etme. Emin ol okuyup da yazmayanların çoğu senden daha bilgili. Corolla mı civic mi diye soran üyeye yazdığın da buraya yazdığın da cidden laf salatası. Ciddi tutarlı şeyler yazacaksan başımın üstünde yerin var ama gelip de laf kalabalığı yapmanın anlamı yok değil mi?
istenbullu o kadar az değilBenim babam 10 yildir servis ceker. Mercedes ve crafter tarzi minibusler kullandi. Bakiminada tamirinede harcadiklari para benim i10nun bakim fiyatlarindan daha ucuz. Mercedese 150 tl bakim bakimrdigi sene ben 360 tl vermistim..