Suberb gördükçe soğutuyorsunuz buradan resmen. Bıktırdınız Superb den gına getirdiniz artık.Superb, o yoksa Bmw
aynen katılıyorum, Superb kalite olarak Passatın altında bir otomobil, premium segmentle kıyaslanması mümkün değilSuberb gördükçe soğutuyorsunuz buradan resmen. Bıktırdınız Superb den gına getirdiniz artık.
verelim şuna bi superb çekip gitsin buralardan. Nasıl bir site yöneticisi anlamak mümkün değil troll den beter.aynen katılıyorum, Superb kalite olarak Passatın altında bir otomobil, premium segmentle kıyaslanması mümkün değil
verelim şuna bi superb çekip gitsin buralardan. Nasıl bir site yöneticisi anlamak mümkün değil troll den beter.
35 yaşa kadar BMW
50 yaşa kadar Audi
50 den sonra Merco
hocam mercedes dediğiniz araba renault motorlu, volvo dediğiniz araba daha düne kadar ford şasili, bmw dediğiniz araba dizel motorunu toyotayla, benzinli motorunu peugeotla yapmış. yani demek istediğim genelde yorumlarınızı beğenir ve mantıklı bulurum ama bu gerçekten pek olmamış bana göre. yani siz bir audiye binip sürdüğünüzde o premiumluğu hissetmiyorsanız bence burada sizin biraz ön yargılı sürüş yapmanız etkili olur.
dediğiniz şeyde bir noktayı kaçırıyorsunuz. mesela golf ün ve a3 ün yol tutuşu beğenilirken sizce neden leon beğenilmedi. alt yapı, şase şanzıman aynı. aynı gibi gözükmesine rağmen aynı değil işte. ayrıca bir şey daha var. vw nin başarısının sırlarından biri de bana kalırsa audi bazlı olması. o yüzden kalitesi, albenisi ve lüksü daha yüksek bir intiba bırakıyor. özgünlük demişsiniz tüm mercedesler birbirine benziyor. tüm bmw ler birbirine benziyor. bmw de de i8 almak lazım ki özgün olsun. yani yine bence ön yargılı bir yorum yaptınız