Meteorolojik uyarı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kars'ta yaşadığım dönemde dolu yağışı çok gördüm. Yazın neredeyse saat tutardık, ikindi vaktinin ortalarına doğru akşamüstüne yakın zamanlarda gün içinde kızdıran hava bir anda bulutlanır bardaktan boşanır gibi yağmur yağardı. Bulutlar siyah olduğunda dolu gelebileceğini anlar arabaları kaçırırdık.

Öyle şu saatte dolu yağabilir şeklinde hiç bir durumla karşılaşmadım ben de. Yağmuru anlar hale gelmiştik ama dolu çoğunlukla hazırlıksız yakalardı. İlk kez son bir senedir rahatım. Kapalı otoparkın gözünü seveyim :)

Bir uyarı da ben yapayım arkadaşlar. Ben 34 yaşıma geldim, hayatımda akşamüstünden sonra dolu yağdığını görmedim. Akşamları doluyu filan boşverin, alacaksanız sele önlem alın. :)
Hayatım boyunca Antalyanın toprağını bir kere bembeyaz gördüm onda da gece dolu yağdı yerler bembeyaz buz oldu abi :D gerçi Antalyanın iklimiyle her an herşey olabilir :D

Hayatım boyunca Antalyanın toprağını bir kere bembeyaz gördüm onda da gece dolu yağdı yerler bembeyaz buz oldu abi :D gerçi Antalyanın iklimiyle her an herşey olabilir :D
Antalya'nın gecesi Marmara'nın gündüzü gibi olunca... :D

aracın tavanına ön kaputa birde arka bagaja iş yerinden getirdiğim kalın karton koydum birde bina dibine kaldırıma park ettim güneyden dolu yağmadığı sürece sorun olmaz da hala bir şey yağmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...