Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardo bana denk gelmedi ne yalan söyliyim. Gelse de bu videolardaki gibi kasap değiller en fazla kavşak içindekine yol vermeyi bilmeyenler denk geliyor
Dalgınlığın vardır, kafanda düşünceler vardır, acemisindir. Bunların hepsi bir yere kadar kabul edilebilir. Bunların haricinde kırmızı ışıkta geçenler mi dersin, tersten gelip kafa kafaya çarpışanlar mı dersin, yaya geçidinde durmayı bilmeyenler mi dersin. Abi adamlar açık kasaya adam koymuşlar yolda adam uçuyor yaaa. Ötesi var mı ? Allah'ım biz nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya. Affedersiniz ama bu kadar ahmakla aynı ülkede yaşamak içimden gelmiyor gerçekten.
Kardo bana denk gelmedi ne yalan söyliyim. Gelse de bu videolardaki gibi kasap değiller en fazla kavşak içindekine yol vermeyi bilmeyenler denk geliyor
Şahsen ben suçsuzsam karşıdaki şahıs suçlu ise çarpmaya müsait ise frene basmaya gerek görmüyorum amma onunda ailesi olduğuma aklıma geliyor ve bu düşüncemden vazgeçiyorum