Mobese Kameralarına Takılan Trafik Kazaları - Ocak 2019

Şansa yaşıyoruz resmen videodaki gibi maganda dikkatsiz beceriksiz ve kural tanımayan sürücüler her yerde

Kavşaklarda geçiş hakkı nedir, kavşağa yaklaşırken neler yapılması gerekir kimsenin haberi yok. Bir de kural tanımamak iliklerimize kadar işlemiş. Bir de bu kazaların bir kısmının kötü belediyecilik ve kötü yol yapım tekniğinde dolayı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
5.06dan sonraki resmen cinayete teşebbüs. Ama sürekli olan bir şey yayaya yol ver yandan gelip ezsin diğeri. Yayalarda da suç var kontrol etme babında canını korumak için bir de burdaki çocukla geçiyor daha vahim. Bunun dışında hemen hepsi zaten kavşaklarda yaşanan kazalar.

Daha Ocak'ın ilk 4 gününde bu kadar video çıkmış... Vallahi iç savaşa gerek yok ha.

5.06dan sonraki resmen cinayete teşebbüs. Ama sürekli olan bir şey yayaya yol ver yandan gelip ezsin diğeri. Yayalarda da suç var kontrol etme babında canını korumak için bir de burdaki çocukla geçiyor daha vahim. Bunun dışında hemen hepsi zaten kavşaklarda yaşanan kazalar.
Hocam 5.06daki fren yerina gaza basma hastaligi degil mi ya yoksa yolun ortasinda duran beyaz arabada degil mi hata?

Ufacık bi panikte gaz ile freni ayırt edemeyecek ve kırmızıda durmaya zekası yetmeyecek insanların acilen trafikten men edilmesi lazım. İlk kazada ufacık bi sürtme tehlikesinde bile bu kadar panik olan insan ortalama bi kazadan kaçsa neler yapar o panikle

Ufacık bi panikte gaz ile freni ayırt edemeyecek ve kırmızıda durmaya zekası yetmeyecek insanların acilen trafikten men edilmesi lazım. İlk kazada ufacık bi sürtme tehlikesinde bile bu kadar panik olan insan ortalama bi kazadan kaçsa neler yapar o panikle
Baştaki Hyundai'yi kullanan mesela... Fren yapsa bile arabaya vurmadan durur, haydi onu yapmadı sağa kırdıktan sonra durabilir. Hızlanarak gidip vurdu bisikletliye.

Edirne'dede çok lavuk var bi gün birisi benim arabaya girerse bende ona gircem
Zonguldağında aşağı kalır yanı yok diğer illerden.Zonguldağa gidince sanki özel kuralsız bölgede gibi hissediyorum kendimi o kadar kural yok ki kimsede, sinyal verdiğim için garip bakmalar,göbekte olana hakkı olan yolu verdiğim için arkadan yediğim kornaları geçtim yolun sahibi bile şaşırıyor :D Çok zorlanıyorum zonguldakta araba kullanırken kurallara uyduğum için :)

Zonguldağında aşağı kalır yanı yok diğer illerden.Zonguldağa gidince sanki özel kuralsız bölgede gibi hissediyorum kendimi o kadar kural yok ki kimsede, sinyal verdiğim için garip bakmalar,göbekte olana hakkı olan yolu verdiğim için arkadan yediğim kornaları geçtim yolun sahibi bile şaşırıyor :D Çok zorlanıyorum zonguldakta araba kullanırken kurallara uyduğum için :)
Zonguldak baştan faso yol yok ki zaten trafiğe kapalı şehir :D