Üzülme kaptanım bizim arabada son vites 3000devirde 105 yapıyor .Abı su kacıncı vıteste kacındı devır muhabbetıne neden gırmedıgımı anladın dımı
Opsiyon diye biliyorum valla.Luxury'de harman kardon olmuyor muydu bunda niye yok ya en güzel donanımlardan biri bence
Yok ya benim bildiğim hepsi öyle yeniler hariç arkadaşıma aldık araştırırken öğrendikOpsiyon diye biliyorum valla.
eskiden yoktu makyajlı kasa ile birlikte değişti luxury line eklendi diye hatırlıyorum koltuk konusuna da gelecek olursak m paketteki koltuklar daha iyi ve yeterli benceLuxury'de harman kardon olmuyor muydu bunda niye yok ya en güzel donanımlardan biri bence
Abi benim bildiğim 3.20D olanlarda Harman Kardon ciddi opsiyon hatta TR'de bu ses sitemine sahip olan 3.20D çok çok az.(Sahibindende 5-6 tane var)Yok ya benim bildiğim hepsi öyle yeniler hariç arkadaşıma aldık araştırırken öğrendik
Belki borusan ucuza gelsin die çıkarmıştırAbi benim bildiğim 3.20D olanlarda Harman Kardon ciddi opsiyon hatta TR'de bu ses sitemine sahip olan 3.20D çok çok az.(Sahibindende 5-6 tane var)
Dizeller donanım açısından çok fakir oluyor Luxury olup sunroof olmayan araçlar hatta halojen farlı olanlar bile çokça var.
3.20İED olanlar donanım açısından çok dolu oluyor onların luxury de standart olabilir.
Hocam siz çok yanlış gelmişsiniz .