3.20 dizel olmasa da sana şöyle iyi kaçan bir 1.6 dizel ayarlayacağız hayırlısıylaya benım ama atmo ama 110 bg tork kont
sahıbınden az kullanılmış mazda 3 ısteyen ?
3.20 dizel olmasa da sana şöyle iyi kaçan bir 1.6 dizel ayarlayacağız hayırlısıylaya benım ama atmo ama 110 bg tork kont
ya benım ama atmo ama 110 bg tork kont
Hiç acıman da yok he4 ileriydi dimi senin ? 320d 8 ileriymişasdfasdf
Hiç acıman da yok he
Bu Olay Karmaşık4 ileriydi dimi senin ? 320d 8 ileriymişasdfasdf
Ama çocuk haklı üzülmekte. Ben bile üzüldüm kendi aracıma, ben de 2 bin devirde 140 yapmak istiyorumAlp'le uğraşmayı seviyorum napayım o her fırsatta laf sokuyor
Bu Olay Karmaşık
Ama çocuk haklı üzülmekte. Ben bile üzüldüm kendi aracıma
Abı su kacıncı vıteste kacındı devır muhabbetıne neden gırmedıgımı anladın dımıHiç acıman da yok he
allah razı olsun kardeşımAlp'le uğraşmayı seviyorum napayım o her fırsatta laf sokuyor
Anladım anladım. Benimki manuel ya o yüzden ben rahatça daldım mevzuya ama senin dalmamanı anlıyorum. SıkıntıAbı su kacıncı vıteste kacındı devır muhabbetıne neden gırmedıgımı anladın dımı
bende bakacam abı ona ya merak ettımAnladım anladım. Benimki manuel ya o yüzden ben rahatça daldım mevzuya ama senin dalmamanı anlıyorum. Sıkıntı
allah razı olsun kardeşım
Anladım anladım. Benimki manuel ya o yüzden ben rahatça daldım mevzuya ama senin dalmamanı anlıyorum. Sıkıntı
bende bakacam abı ona ya merak ettım
bende bakacam abı ona ya merak ettım
Neyse beyler, ben gideyim biraz turlayayım da bmw'den sonra arabamdan iyice soğumayayımsenden e canısı
en temizi bizim araba gibi, yol bilgisayarı yok bişi yok oh misssss :
abı zevkıne cıkıp arabayla turlayacam deme nolurNeyse beyler, ben gideyim biraz turlayayım da bmw'den sonra arabamdan iyice soğumayayım
Yok yok mesafe kısa 5 km falan rahat olabı zevkıne cıkıp arabayla turlayacam deme nolur