Evet sana musalla diyenlerden biriside benim hala da bu fikrimi sürdürüyorumhahahahahah daha bana musalla diyen var ya![]()
![]()
sen genel olarak söylüyorum komik bir adamsın kardeş

Evet sana musalla diyenlerden biriside benim hala da bu fikrimi sürdürüyorumhahahahahah daha bana musalla diyen var ya![]()
![]()
sen genel olarak söylüyorum komik bir adamsın kardeş
Okeyyy karayavuz beyben sana detayı vereyimben musalla yı sevmiştim şahsen arada bir gelip banlanana kadar yazıyordu
o tayfun diye biri rs le ilgili yazıp durunca ben mesaj attım gelsin diye. yazmıştım zaten bunu da. öyle hissetmen de hoşuma gitti bu arada
![]()
Takılıyorum çok şey yapmaAnlamadım espriyi
daha çok zarar edersin abiBen Bu ülkede bakan makan olmam, En temiz iş, tüm yatırımları satıp dolara cevirmek, Sonra ver elini norveç![]()
Benim de beynimde bir şeyler canlandı şimdiOkeyyy karayavuz bey![]()
Katil uşakdostlar nedir olay harbiden üstü kapalı demeyinbaya yazın
Yok yok sürekli forumda ama diğer fake hesapları ile yazıyor kendisi. Kabullendik artık kendisini ya beni de ekonomi bakanı yaptı zaten ama ben terfi istiyorum devlet hava meydanları işletmesi Müdürlüğüne getirsin beni forumda tek havacı var o da benim şimdiKamuoyunda çeşitli spekülasyonlar var, mıhtarı tanımam ama böyle bi gün yazıp 3 gün yazmayan troll olmaz, nerde bu mıhtar, nerde bu kavurma ?
Koltuğunda gözüm var, Ağacı kaliteli. 3 vakte kadar gelmezse mangalın ateşinde yakacam koltuğu