MUSALLA HIYK DERGAHI VE HOŞAF&KAVURMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kavurma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Musalla mı Hıyk mı

• musalla

Kullanılan: 38 69.1%
  • hıyk

Kullanılan: 17 30.9%

• Kullanılan toplam oy
    55
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dergah müridlerinin çalışmalarına dair bi basın açıklaması bekliyoruz. yok öyle boş beleş sakadat yemeler falan :D

Katılıyorum @alfhonso Bey'e. Ben de öğrenmek istiyorum yarım saattir sipariş ettiğim karışık tost ve çilekli soda neden hala gelmedi :mad:

beyler o bu değil lotodan para tutarsa (çeyrek bilet ) alırım 15 trilyonu 1 milyon dolar yatırım ile sağlam bir avrupa ülkesinden yada amerikadan vatandaşlık alırım geri kalan parayı döviz olarak faize yatırırım mis gibi yaşar giderim sizleride unutmam tabi tüm forumdaşlarımıza kıyak güzel bir sofra kurar ağırlarız :D

babuş sen gel biz muhalif sesler olarak kendi örgütlenmemizi kurcaz, kendi kokoreçimizi kendimiz yapcaz. Kendi kebabımızı kendimiz şişe takcaz

nolmuş banlanmışmı ? daha kokoreç yemeye gideceedik, gönderin gelsin hele gönderin gelsin

Kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar var, mıhtarı tanımam ama böyle bi gün yazıp 3 gün yazmayan troll olmaz, nerde bu mıhtar, nerde bu kavurma ?
Koltuğunda gözüm var, Ağacı kaliteli. 3 vakte kadar gelmezse mangalın ateşinde yakacam koltuğu

Kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar var, mıhtarı tanımam ama böyle bi gün yazıp 3 gün yazmayan troll olmaz, nerde bu mıhtar, nerde bu kavurma ?
Koltuğunda gözüm var, Ağacı kaliteli. 3 vakte kadar gelmezse mangalın ateşinde yakacam koltuğu
Yok yok sürekli forumda ama diğer fake hesapları ile yazıyor kendisi. Kabullendik artık kendisini ya beni de ekonomi bakanı yaptı zaten ama ben terfi istiyorum devlet hava meydanları işletmesi Müdürlüğüne getirsin beni forumda tek havacı var o da benim şimdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...