Nerede o eski f/p ler.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.6 benzinli titanium focusa mersin ergin aş bugün 100bin dedi yine 1.6 executive honda civic icin 104bin fiyat çekildi azım açık araçlara bakıyorum ayrıca bu ay sonuna kadar geçerli fiyatlarmış bu ay sonu kur farkı yansıtılacagı icin yaklaşık 5bin lira üstüne eklenir denildi

Her ne kadar güvenmesem de şu an en mantıklı 2. el araba almak. Bu kur ve vergilerle devleti zengin etmekten başka bir şey yapmıyor 0km araba almak. Eş dost tanıdık temiz araba satıyorsa direk alınmalı.

Çok uzağa gitmeye gerek yok. Geçen sene kasım ayında 123.330TL'ye aldığımız Tiguan şu anda 167.890TL'ye geliyor. Aradan sadece 8.5 ay geçmiş... Yorumu size bırakıyorum.

Ben pek sinif uzerinden arabalari ayirmam. Ama courier ile Wv caddy arasinda kalsaniz ne secerdiniz.. Ben
1.6 benzinli titanium focusa mersin ergin aş bugün 100bin dedi yine 1.6 executive honda civic icin 104bin fiyat çekildi azım açık araçlara bakıyorum ayrıca bu ay sonuna kadar geçerli fiyatlarmış bu ay sonu kur farkı yansıtılacagı icin yaklaşık 5bin lira üstüne eklenir denildi

Biz yiğenimize powershift Dizelini 2016 model ikinci elden olarak 75 binli rakamlara daha bir kaç ay önce aldık. Araba daha 40 binli kmlerde idi. :( Benzinli araba 100 bin olurmu :( . Hadi aldın birde bunun benzini kaskosu sigortasıda var :(

80 lerde hatta 90 larda bi arabayı alıp sıfır bindikten sonra kullanıp daha yüksek fiyata satabiliyordu insanlar. eskiye dönüş var sanki yandık ki ne yandık

Kimse kusura bakmasın ağlamayalım.bu fiyatların geleceği çok net belliydi.her bir konuda örneğin giyim, teknoloji , araba , yemek vb. a dan z ye her konuda geçmiş senelere göre çok fazla artış var.benim vicdanim çok rahat. Ben bunları engellemek için her aklı başında hür iradeli insan gibi bu durumun devam etmemesi için elimden geleni yaptım.işe yarar veya yaratmazlar o artık beni ilgilendirmez amacım konuyu siyasete çekmek değil.isteyen kendi kendine protesto eder. Arabaya binmez, gerekirse çoğu ihtiyacını minimuma indirger yeni araç almaz , telefonunu senede bir değiştirmez vb.ama şu ülkede yaşayıpta fiyatlar çok artıyor abi yea diyenlere iffet oluyorum.ne olmasını bekliyordunuz ? Fiyatların azalacak hali zaten yok . Bu ülke arabayı 50 milyara aldım seneye 55 e sattım kar ettim diyenlerle dolu suç onlarda değil enflasyon ne demek öğretmeyen hocalarda.yada telefon yurtdışında bilmem kaç euro bak abi çarp 4 le ne kadar pahalı diyen halbuki para nedir paranın değeri ne anlama gelir bilmeyenlerle dolu.bir insanın tuttuğu parti beni alakadar etmez ama şu ülkede lise 1 den itibaren ülke nasıl kalkınır dersleri verilmesi lazım.yoksa hangi parti hangi bilmemne olursa olsun şu halk ile yuzde 200 ötv de gelir benzin 10 lirada olur şaşırmam.

...suç onlarda değil enflasyon ne demek öğretmeyen hocalarda.yada telefon yurtdışında bilmem kaç euro bak abi çarp 4 le ne kadar pahalı diyen halbuki para nedir paranın değeri ne anlama gelir bilmeyenlerle dolu.bir insanın tuttuğu parti beni alakadar etmez ama şu ülkede lise 1 den itibaren ülke nasıl kalkınır dersleri verilmesi lazım...
Kaptan sen ne anlatıyorsun ya :D Eğitim şart... mı?? :D
upload_2017-8-3_17-28-22.png

https://onedio.com/haber/egitim-seviyesi-artikca-bakan-acikliyor-121562

80 lerde hatta 90 larda bi arabayı alıp sıfır bindikten sonra kullanıp daha yüksek fiyata satabiliyordu insanlar. eskiye dönüş var sanki yandık ki ne yandık
Hocam 2001 model arabamı 2013'te 0 km satış fiyatına almıştım (6 sıfır atılmış hali). Şu anda tam 2 katı fiyata satılanları var piyasada :)

Şu an Fiat fiyat listesinin en güncel versiyonun elime aldım. inceliyorum.
58,900 tl fiyatı ile 1,4 easy donanım fiyatı ile satılırken en ucuz dizeli
73,700 tl fiyat ile 1,3 multijet olarak satılıyor.
Aradaki fiyat farkı uçurum. 15000 tl den söz ediyoruz.
74,900 tl fiyata bu arabanın urban donanım benzinli 1,6 otomatik şanzımanlısını almak mümkün.

Yakıt tüketimini önemli ölçüde azatılmasına yardımcı olan , cruse control sistemli, 1,4 95 beygirlik, benzinli modeli ise 63900 tl.
Açıkcası binek olarak egea 1,4 easy donanım oldukca iyi bir seçenek olabilir. 58900 tl fiyatı çok göz kamaştırıyor.
Hypermiling yapılarak bu arabada düşük tüketim yakalanabilir ve lpg takılmasına gerek olmayabilir.
1,4 fire motorunda kendi çapında yenilikleri göz ardı edilemez. Ötv hayla %45 bu arabada
And bu arabayı daha önce test etmiş ve beyenmişti.

Yakıt tüketimi

Son düzenleme:
Şu an Fiat fiyat listesinin en güncel versiyonun elime aldım. inceliyorum.
58,900 tl fiyatı ile 1,4 easy donanım fiyatı ile satılırken en ucuz dizeli
73,700 tl fiyat ile 1,3 multijet olarak satılıyor.
Aradaki fiyat farkı uçurum. 15000 tl den söz ediyoruz.
74,900 tl fiyata bu arabanın urban donanım benzinli 1,6 otomatik şanzımanlısını almak mümkün.

Yakıt tüketimini önemli ölçüde azatılmasına yardımcı olan , cruse control sistemli, 1,4 95 beygirlik, benzinli modeli ise 63900 tl.
Açıkcası binek olarak egea 1,4 easy donanım oldukca iyi bir seçenek olabilir. 58900 tl fiyatı çok göz kamaştırıyor.
Hypermiling yapılarak bu arabada düşük tüketim yakalanabilir ve lpg takılmasına gerek olmayabilir.
1,4 fire motorunda kendi çapında yenilikleri göz ardı edilemez. Ötv hayla %45 bu arabada
And bu arabayı daha önce test etmiş ve beyenmişti.

2016 model Urbanını Manisa'da kullanan arkadaşım şuan satma düşüncesinde. Şimdi sizin için aradım; 22.000 km ortalama yakıt tüketimi 6'larda imiş. Yol tutuş ve yalıtımından şikayetçi.

2016 model Urbanını Manisa'da kullanan arkadaşım şuan satma düşüncesinde. Şimdi sizin için aradım; 22.000 km ortalama yakıt tüketimi 6'larda imiş. Yol tutuş ve yalıtımından şikayetçi.

Şimdilik alıcı değilim. bir kaç haber bekliyorum. Haberlere istinaden araç konusunda değişime gideceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...