Hakkında duyduğum en güzel şey "Juke oturdu" ifadesi olan araba
Aziz Sancar'a yumuşak mı diyorsun yani? Entelektüelin anlamını bilmediğin gibi bir araç modelini kullanan erkeklere hakaret ediyorsun.Nissan'ın Amerikan pazarına da sunduğu global bir modeli. Tipinden dolayı daha çok bayanların ve entel (Tabiri caizse yumuşak) erkeklerin tercih ettiği bir otomobil.Kalite konusunda çok mükemmel değil. Fakat çok kötüde değil.Orta sınıf bir araç.
Malzeme kalitesi orta mıNissan'ın Amerikan pazarına da sunduğu global bir modeli. Tipinden dolayı daha çok bayanların ve entel (Tabiri caizse yumuşak) erkeklerin tercih ettiği bir otomobil.Kalite konusunda çok mükemmel değil. Fakat çok kötüde değil.Orta sınıf bir araç.
Aynen 1.6 200'lük manuel ile sağa sola saplayabilirsiniz.1.6 turbo motorlusu iyi bir şaka makinesidir
Edit:190 imiş,2014te 200 olmuş.Aynen 1.6 200'lük manuel ile sağa sola saplayabilirsiniz.
Yanlış anlaşılmasın yumuşak derken cinsel anlamda demedim.Karakter olarak sakin biraz sosyete tarzı daha çok doktor,mühendis gibi adamlar vardır. Sonuçta elinde tesbih, belinde silah bi mafya babasının indiğini göremezsin.Tipini beğenmiyorum, özellikle kullanıcıları sis farı açık dolaşıyor daha da çirkin oluyor. İçi dar, bunun yerine bir çok B sınıfı aracı tercih ederim. Bu sınıfta Juke'dan daha iyi araçlar olduğunu düşünüyorum.
Aziz Sancar'a yumuşak mı diyorsun yani? Entelektüelin anlamını bilmediğin gibi bir araç modelini kullanan erkeklere hakaret ediyorsun.
Ben bindiğim arabaları göz önüne alarak söyledim. Duster'a binmedim ama bi symbol'den clio'dan iyi geldi bana.En azından markası var.Malzeme kalitesi orta mı? Malzeme kalitesi berbat ötesi yav ben bu kadar kalitesiz bir Duster bir bunu bilirim malzeme kalitesi anlamında.
@sputnik hocam o sis farı gibi duran şey aslında bildiğimiz far o yüzden herkes açık dolaşıyor bende sonradan farkettim![]()