ODD Ödülleri bu gece sahiplerini buluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehiriçinde sınıfının en sessiz ve en konforlu olması iç mekanı ve kalitesi sınıfının en iyisi olması karakter olmuyor sana göre karakter demek sürüş dinamikleri demek ozaman sende heryerde bir vw hater kokusu alıyorum noldu paranımı çaldı :D testlermi yalan söylüyor yani dizel golfün yazısını hiçmi okumadın be mübarek ya
Yaw he tamam tamam

Bence var abi. Annemde Golf varken arabayı gayetde seviyorduk ve karakteri tam anneme göre idi. Karakter mevsuzu kişiden kişiye değişir.
Ankarada kız arkadaşımın arabası golfdü gayat şirin yumuş yumuş karakteri var ehli bir araba idi bence bayanlar ve orta yaş üstü insanlar için harika konforlu sessiz gitmem demiyor durmam demiyor takur tukur gitmiyor yahu öyle yerden yere vurulacak bir araba değildi kısacası ben sevmiyorum fakat sebeblerim var ben şaseyi kontrol edebilmeyi sana arka bahcesinde oyun aralığı bırakan espyi sevdiğim için focus hayranıyim.

Bu arada tekrar Volkswagen'i tebrik ediyorum. Adamlar onca duruma rağmen, yerli olmamarına rağmen en çok satan marka olmuşlar. Bence burada sorulacak soru neden en çok Volkswagen'den ziyade neden halkımız yerli üretim yapandan yana veya baska Volkswagen muadilinden yana tercihlerini yapmamış olmalıdır. Bence bütün Volkswagen Muadili markalar yerli üretim oldukları halde Volkswagen'den fazla satamıyorlarsa şapkayı önlerine koyup düşünmeli. Bu mesajımı da Vagcı gözüyle algılarsanız zaten diyecek birşey yok.

Bence var abi. Annemde Golf varken arabayı gayetde seviyorduk ve karakteri tam anneme göre idi. Karakter mevsuzu kişiden kişiye değişir.
İşte araba anneye gidiyor babaya gidiyor dedeye de gidiyor sana da gidiyor bakkal haydar amcaya da gidiyor işte bu yüzden belli bir karakteri yok mesela leona bak anne,baba,dedeye gidecek araba değil. Golf bu karaktersizliği vw ninde büyük bir başarısıdır bunu hakaret olarak algılamanızı çözemedim.

Ankarada kız arkadaşımın arabası golfdü gayat şirin yumuş yumuş karakteri var ehli bir araba idi bence bayanlar ve orta yaş üstü insanlar için harika konforlu sessiz gitmem demiyor durmam demiyor takur tukur gitmiyor yahu öyle yerden yere vurulacak bir araba değildi kısacası ben sevmiyorum fakat sebeblerim var ben şaseyi kontrol edebilmeyi sana arka bahcesinde oyun aralığı bırakan espyi sevdiğim için focus hayranıyim.
Bende mesela çok güçlü olmadıkça Hatchback C segmentinde huzuru, sessizliği, kaliteyi, konforu ve duruluğu ararım. Ama iş bir Hothatch veya güçlü bir Hatch e gelirse tabiikide en önemli etken benim içinde aracın verdiği kontrol hissi olur.

İşte araba anneye gidiyor babaya gidiyor dedeye de gidiyor sana da gidiyor bakkal haydar amcaya da gidiyor işte bu yüzden belli bir karakteri yok mesela leona bak anne,baba,dedeye gidecek araba değil. Golf bu karaktersizliği vw ninde büyük bir başarısıdır bunu hakaret olarak algılamanızı çözemedim.
Hala karektersiz diyorsun ya anlamıyorum. Kardesim karekter kişiden kişiye degişir şunu şu kıt aklınıza sokun yahu. Deminden beri ne yazıyorum sen ne yazıyorsun.

İyi dediğin olsun iki metal parçası için hakaret etmene gerek yok burada kimseye anladık çok seviyorsun tamam

Son düzenleme:
Hala karektersiz diyorsun ya anlamıyorum. Kardesim karekter kişiden kişiye degişir şunu şu kıt aklınıza sokun yahu. Deminden beri ne yazıyorum sen ne yazıyorsun.
Katilıyorum her arabanın karakteri var mesela;
Fordu ticaride vw tokatlar fakat forddan fazla satamaz sebeb yük taşımaya olan dayanıklılık motorun sağlamlığı
Fordu binekte vw takatlar fakat araların çok fark olmaz sebeb vw konfor iç donanima gösterişe kafa yorar ford alt yapıya
Vw kendi markasında agrasif olamadıği için seat'ı aldı ucuz nispeten daha kalitesiz üretip biraz daha alt tabakaya satabilmek için skodayı aldı
Opel hiç bir zaman piyasada ses getiremedi fakat bazı istisna araçları varki süreklilik yakalayıp birazda uygun fiyata satabilseler piyasayı tepe taklak ederler
Pejo citroen fiat hic bir zaman yukarıya oynamadı hep alt kesime oynadı nispeten fiyatları ucuz tutarak sattı arada sırada üste oynasalarda beceremediler ellerine yüzlerine bulaştırdılar örnek citroen ds pejo bin'li seriler
Reno nereye oynayacağıni bilemeyen ortada kalmış bir marka hâlada aynı işı devam ettiriyorlar.

ODD Gladyatör Satış ve İletişim Ödülleri

Şu saatte sırf sizin için copy paste uğraştım bi eyvallah çayınızı içerim.

Jüri Özel Ödülü’nün sahibi Toyota C-HR Her Görüşte Aşk çalışmasıyla @Toyota_Turkiye'nin!
2016’da En Çok Satılan Otomobil ve Hafif Ticari Araç Markası Volkswagen!
Yılın Basın Lansmanı Ödülü'nü @PeugeotTurkiye’ye Yeni SUV Peugeot 3008 kazandırıyor!
Yılın En Çok Satılan Otomobil Markası @RenaultTurkey oluyor.
2016’da En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası @fordturkiye
2016’da Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde ödüle hak kazanan marka, "Engelsiz Hareket" için çalışan @FIAT_TR
Yılın En Dijital Markası @VodafoneTR Ödülü @KIATurkiye'ye gidiyor.
2016’nın En Çok Satılan Otomobil Modeli Fiat Egea. Tebrikler @FIAT_TR!
Yılın TV Uygulaması ödülü sahibini buluyor. 2016’nın en iyisi Benzersiz Özelliklerle Dolu Bir Aile ile Volkswagen!
Yılın PR/Aktivite Uygulaması kategorisinde ödülün sahibi Yeni BMW Serisi Kapalı Oda Etkinliği ile @BMWTurkiye
2016’da En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli Ford Tourneo Courier. Tebrikler @fordturkiye!
Yılın Entegre İletişim Kampanyası kategorisinde en başarılı marka @NissanTurkiye
2016’da sokaklar en çok onu sevdi! Yılın Outdoor Uygulaması Ödülü @Porsche’ye gidiyor.
2016’nın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası @Suzuki_TR
2016’da en çok bu sesi sevdik! Yılın Radyo Uygulaması, Otomatik Park Sistemi: Park Etmek Aya İnmeye Benzemesin", kazanan @fordturkiye
Yılın Gazete Uygulaması’nda kazanan Gladyatör, "AVM'den Kaçış" çalışmasıyla @JeepTurkiye!
2016’da En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası @NissanTurkiye
Yılın Dijital ve Sosyal Medya Uygulaması’nda zirve "Mercedes-Benz Sprinter Yollara Destan"la @MercedesTurkiye'nin!
Yılın Dergi Uygulaması kategorisinde ipi göğüsleyen, Kör Nokta Uyarı Sistemi: Gör(M)üyorum uygulamasıyla @fordturkiye
Adamlar resmen tüm firmaları kırmamaya çalışmış hepsine birer ödül vermiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...