Mesela bana gtr olsunmuuu hayirli olsun tekrardan mudur

inşallah kaptan 3-5 gtrın olur :p

Saka maka o pasta cila isini sole yaz suraya ne kullandiklarini. Dolduruyorsa cizikleri zamanla geri gelir cunku

halledeceğum hacım

Hayırlı olsun kaç km de ve ne kadara aldınız? Ben de almayı düşünüyorum bundan.

158bin kmde araç, onu ilk gönderide belirttim diye hatırlıyorum ama unutmuşum. 61,500'e aldım.

Teşekkür ederim. :)

Ne için olduğunu anlayamadım ama :)

iyi günlerde kullanın, yakıt ortalaması nedir?

Benzinde 10-12 litre arası takılıyor :) Benim ilk otomatik tecrübem ve arabaya alışma evresindeyim henüz. Tabi bi de kış lastiği faktörü var, yaz lastiklerine 2 gün önce geçtim ve daha km yapmadım desem yeri :)

Kaç basıyo bu?

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela sorun göstermesin. :)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun abi. 60 bin tl gibi rakamlara alınabilecek en mantıklı C segmenti arabalardan birini almışsın.

doğru ustada kontrolleri yapılırsa evet. kaportadaki boyalara hasar kaydına bağlı kalmamak gerek.

lpg uyumlu değil aslen, subap değişimi mecburi. daha önce değişti mi bakmak gerek . lpg kiti doğru montaj yapılmış mı veya senden öncesine kadar bakımları doğru yapılmış mı bunlara bakmak gerek

Edit: dayı bunda deri koltuk var, orjinal değil gibi

doğru ustada kontrolleri yapılırsa evet. kaportadaki boyalara hasar kaydına bağlı kalmamak gerek.

lpg uyumlu değil aslen, subap değişimi mecburi. daha önce değişti mi bakmak gerek . lpg kiti doğru montaj yapılmış mı veya senden öncesine kadar bakımları doğru yapılmış mı bunlara bakmak gerek

Edit: dayı bunda deri koltuk var, orjinal değil gibi
Orjinalinde deri koltuk diye bir seçenek yok dimi. Bir de 180 HP insignia turbo motoru varmış. Normalde 115 HP bunlar biraz şüphelerim var

@alfhonso @Muh06
İnternette deri koltuklulara denk geldim ama 1.6t motorda. Aynı bu şekilde döşemeler. O zamanlar opsiyon olarak alınıyor olabilir, direkt orijinal değil diye silmemekte yarar var.

Bir dakika... 1.6 olarak koymuş ama başlığı gözden kaçırmışım. 180hp diyor, bu ilandaki araç 1.6t zaten, atmosferik değil.

@alfhonso @Muh06
İnternette deri koltuklulara denk geldim ama 1.6t motorda. Aynı bu şekilde döşemeler. O zamanlar opsiyon olarak alınıyor olabilir, direkt orijinal değil diye silmemekte yarar var.

Bir dakika... 1.6 olarak koymuş ama başlığı gözden kaçırmışım. 180hp diyor, bu ilandaki araç 1.6t zaten, atmosferik değil.
Evet 1.6 T insignia turbo motoru var dedi adam. Alınmaz mı?

Fazla bilgim yok da LPG li kullanılacaksa eğer atmosferik mi olması lazım turbolu olunca sıkıntı mı oluyor açıklayabilir misiniz?
Lpg her motora zararlı, turbolular hassas (küçük hacimde çok güç komple zararlı bence) öyle olunca turbo+lpg pek mantıklı değil. Hatta tek kontakta 15-20km gitmiyorsanız şehir içi kullanımında lpg bi işe yaramaz. Bizim Passat 5km de bir kontak kapatarak günde 20 30km şeklinde kullanılıyordu genelde ayda 400tl lpg 100tl benzin yiyodu hiç benzinde binmememize rağmen