Mesela bana gtr olsunmuuu hayirli olsun tekrardan mudur
Saka maka o pasta cila isini sole yaz suraya ne kullandiklarini. Dolduruyorsa cizikleri zamanla geri gelir cunku
Hayırlı olsun kaç km de ve ne kadara aldınız? Ben de almayı düşünüyorum bundan.
Teşekkür ederim.
iyi günlerde kullanın, yakıt ortalaması nedir?
Yanal destek harbi destek hoşuma gitti Maşşalllah.Ekli dosyayı görüntüle 18400Ekli dosyayı görüntüle 18401Ekli dosyayı görüntüle 18402Ekli dosyayı görüntüle 18403
Bu fotoğrafları da salayım buraya
savol gülommm :*Yanal destek harbi destek hoşuma gitti Maşşalllah.
Kaç basıyo bu?
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela sorun göstermesin.
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun abi. 60 bin tl gibi rakamlara alınabilecek en mantıklı C segmenti arabalardan birini almışsın.
Orjinalinde deri koltuk diye bir seçenek yok dimi. Bir de 180 HP insignia turbo motoru varmış. Normalde 115 HP bunlar biraz şüphelerim vardoğru ustada kontrolleri yapılırsa evet. kaportadaki boyalara hasar kaydına bağlı kalmamak gerek.
lpg uyumlu değil aslen, subap değişimi mecburi. daha önce değişti mi bakmak gerek . lpg kiti doğru montaj yapılmış mı veya senden öncesine kadar bakımları doğru yapılmış mı bunlara bakmak gerek
Edit: dayı bunda deri koltuk var, orjinal değil gibi
180lik çok iyi yürüyor da yakıt acaipOrjinalinde deri koltuk diye bir seçenek yok dimi. Bir de 180 HP insignia turbo motoru varmış. Normalde 115 HP bunlar biraz şüphelerim var
Evet 1.6 T insignia turbo motoru var dedi adam. Alınmaz mı?@alfhonso @Muh06
İnternette deri koltuklulara denk geldim ama 1.6t motorda. Aynı bu şekilde döşemeler. O zamanlar opsiyon olarak alınıyor olabilir, direkt orijinal değil diye silmemekte yarar var.
Bir dakika... 1.6 olarak koymuş ama başlığı gözden kaçırmışım. 180hp diyor, bu ilandaki araç 1.6t zaten, atmosferik değil.
Lpg li 70 kuruşsa alınmaz ya adam 45 kuruş felan diyordu yalan söylüyor o zaman180lik çok iyi yürüyor da yakıt acaip
Arkadaşta aynı motorlu insignia var lpgde 70 krş diyor
Atmosferik olmayan LPGli araçlara soğuk bakıyorum.Evet 1.6 T insignia turbo motoru var dedi adam. Alınmaz mı?
Fazla bilgim yok da LPG li kullanılacaksa eğer atmosferik mi olması lazım turbolu olunca sıkıntı mı oluyor açıklayabilir misiniz?Atmosferik olmayan LPGli araçlara soğuk bakıyorum.
Alınır alınmaz size kalmış.
Turbu lpgli ler büyük risk, önermem. 45 krş hikaye benceFazla bilgim yok da LPG li kullanılacaksa eğer atmosferik mi olması lazım turbolu olunca sıkıntı mı oluyor açıklayabilir misiniz?
Lpg her motora zararlı, turbolular hassas (küçük hacimde çok güç komple zararlı bence) öyle olunca turbo+lpg pek mantıklı değil. Hatta tek kontakta 15-20km gitmiyorsanız şehir içi kullanımında lpg bi işe yaramaz. Bizim Passat 5km de bir kontak kapatarak günde 20 30km şeklinde kullanılıyordu genelde ayda 400tl lpg 100tl benzin yiyodu hiç benzinde binmememize rağmenFazla bilgim yok da LPG li kullanılacaksa eğer atmosferik mi olması lazım turbolu olunca sıkıntı mı oluyor açıklayabilir misiniz?