depo full mü ben mi yanlış görüyorum cosmo dizel sanırım bu
Teşekkür ederim arkadaşımla görüştüm çizik gidermeyi önümüzdeki hafta içi halledeceğiz.Öncelikle hayırlı olsun.Yaklaşık 4 yıllık Astra J sahibiyim.Yalnız bendeki 1.4t ve manuel.1.6 motor konusunda tecrübem yok.Araçta Flexiride mevzusunu Dörtlü düğmesinin sağ ve sol yanında yer alan sport ve tour tuşundan anlayabilirsiniz.Boya koruma durumu ise ben soft 99 The king of gloss ürününü kullanıyorum.Öneririm.3 ayda bir yeterli geliyor fakat sende çizik çok fazla önce mümkünse çizikleri halledin.Aklınıza takılan başka bir soru varsa seve seve yardımcı olurum.Cilalı en uygun fotosunu bulamadım ama yeni yıkanmış halini paylaşayım.
Ekli dosyayı görüntüle 18405
Kuşkusuz Opelin en oturaklı en tombiş arabası mantıklı bi tercih yapmışsın hocam tekerine taş değmesin (Bu arada koyu renkler kervanına hoş geldin )
Hayırlı olsun müdürüm. 1.6 turbo otomatik kullanmıştım vakti zamanında çok yakıyordu :/ . Genelde opel lerden haz etmem fakat bu güzel bir araç tam alman karakteristiklerine sahip. İç konsol ve kadranlarını şahsen ayrı severim. Güle güle kullanın
@alfhonso Hayırlı olsun müdür, kazasız belasız
Müdürüm hayırlı olsun. Ara ara ben sallayacağım senin bu kara şövalyeye ama yapacak bişi yok elimde değil, içim gıcıklanıyor
Benden de konuya küçük bir katkı olsun. Orijinal lastik ebatıyla senin üstüne taktığın lastik ebatlarını karşılaştırdım. İçin rahat edebilir, sapma makul
Ekli dosyayı görüntüle 18406
sağolasın hacım Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Mesela bana gtr olsunmuuu hayirli olsun tekrardan mudurSağolun varolun teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah )