senin arabanda neden dünyanın en iyi farı olan AFL yoqqq? .s.ssevet var
senin arabanda neden dünyanın en iyi farı olan AFL yoqqq? .s.ss
Dayı sen niye benim memleketi hedef gösteriyondünyanın en iyi farı megane 2de bi kere .s
Dayı sen niye benim memleketi hedef gösteriyon
Arabam Cuma günü servisten çıktı, lpg tesisatı bağlı değil. 2 gündür benzinde takılıyoruz. Bi süre bağlamayı da düşünmüyorum. Ama benzinde ibrenin nasıl düştüğünün farkındayım
Aracın torkunda ciddi derecede artış var. Aldığımdan beri sıkıntı varmış belli ki, performans hissedilir düzeyde.
Tek sıkıntımız oldu, rektefe öncesinde bi defa arıza kodu sorguladığımda katalitik konvertör arızası almıştım, rektefe sonrası yine aynı sıkıntı olmuş. Katalitik konvertörün içi boşaltıldı şu anda. 2020 ağustos ayına kadar muayene vs sıkıntım yok şimdilik takılıyorum, ihtiyaç olması halinde çıkma vs kovalayacağım, sıfırı çok pahalı
Şimdilik tatlı tatlı sesi de hoşuma gidiyor
Fotoğraflar da bugün yağmur sonrasından huawei mate 20 ile çekildi
Motor Bloğu ve krank hariç her şey değişti Satmayı falan da düşünmüyorum
sağolasın hacım, yaptığım masraf ile sağlam açıldığım gerçeği haricinde keyifliyimGüle güle bin gral hayırlı olsun
Aklımda aklımdaEmisyonu sanayide yaptırmak da bi seçenek olabilir sıfır motor hayırlı olsun
Rektefiye yapılmış cöbb shdhajdjsjf
Arabam Cuma günü servisten çıktı, lpg tesisatı bağlı değil. 2 gündür benzinde takılıyoruz. Bi süre bağlamayı da düşünmüyorum. Ama benzinde ibrenin nasıl düştüğünün farkındayım
Aracın torkunda ciddi derecede artış var. Aldığımdan beri sıkıntı varmış belli ki, performans hissedilir düzeyde.
Tek sıkıntımız oldu, rektefe öncesinde bi defa arıza kodu sorguladığımda katalitik konvertör arızası almıştım, rektefe sonrası yine aynı sıkıntı olmuş. Katalitik konvertörün içi boşaltıldı şu anda. 2020 ağustos ayına kadar muayene vs sıkıntım yok şimdilik takılıyorum, ihtiyaç olması halinde çıkma vs kovalayacağım, sıfırı çok pahalı
Şimdilik tatlı tatlı sesi de hoşuma gidiyor
Fotoğraflar da bugün yağmur sonrasından huawei mate 20 ile çekildi
Motor Bloğu ve krank hariç her şey değişti Satmayı falan da düşünmüyorum
Serviste yapmis olsaydi muhtemelen bizlerin bilgilerini forumun bi kismini falan satardi galibaHayırlı olsun abi çok temiz duruyor maşallah, acaba rektefiye işini sanayide mi yaptırdın abi yoksa servisde mi ?
Hayırlı olsun abi çok temiz duruyor maşallah, acaba rektefiye işini sanayide mi yaptırdın abi yoksa servisde mi ?
Sanayiide opel özel servisinde ) orda bile 8.500 civarı tuttuServiste yapmis olsaydi muhtemelen bizlerin bilgilerini forumun bi kismini falan satardi galiba
Saka bi yana ona kimsenin cani dayanmaz ya
Motor neden rektifiye oldu?Bu arada Bi ara sandık motor düşündüm. Dedim 8 10 bin rektefiye ise alalım sıfır motor faturalı vs dedim, 15 bin liradan aşağı yok dediler. Fark çok fazlaydı
Motor neden rektifiye oldu?
opelim perşembe günü bayır çıkarken çekmemeye başladı, 80i geçmez oldu. Araba net yürümüyor. düzde bayır aşşa sıkıntı yok ama rampa çekmiyor arabada güç yok. Aldığımdan beri zaten lpgde performansı düşüktü. Afr ayarı için lpgcimle görüştüm benzinde bin bi 100 150 km bak demişti, bir haftadır benzinde biniyordum. Benzinde çekmedi öyle düşünün. Dün gittim tamirciye, subaplarda sıkıntı var diye düşündük. Üst kapak açıldı evet subaplarda sıkıntı var, ancak...... üst silindir kapağında çürüme var. o yapılcak. Alta inince ortalık iyice karıştı, pistonlardan biri sıkışmış çizdirmiş hep. biri fazla gevşek zangır zangır sallanıyor. Piston segman rektefe üst silindir kapak subaplar vs... motor yapıyoruz
geçmiş olsun... en azından artık kafada hiç soru işareti olmadan bineceksiniz.