Tosunumla hayattan memnunum. yakın süreçte bi ufak sıkıntı yaşadım. Yine opel için hayati olabilecek ama erken önlemle kurtulduğum bir sıkıntı oldu
Sakatlanmam sebebiyle bir hafta arabaya dokunmadık, hiç çalışmadı. babama dedim baba in şu arabayı bi çalıştır, tabi cevap olarak çalışmıyo bu arabaaağğ diye bağırdı aşşaadan. Aküye takviye ile çalıştırdık, sanayiiye gittim aracın şarjında sıkıntı olmadığını, akünün yolcu olduğunu ama idare edeceğini söylediler. Hemen yenilemek istedim ustayla babam yok bu kışı çıkarır rahat acele etme dediler. Bir hafta geçmedi ekranda akü şarj uyarısı alınca koşa koşa sanayiiye gittim, 460 TL'ye 72 amperlik yiğit akü taktırdım.
Ön sol kapı hoparlörüm patlaktı, Daha önce alfamda da kullandığım
JBL CS760C'den almıştım epey zaman önce ama bir türlü montajını yaptıramamıştım. Evde olduğum süre içerisinde arabanın eksiklerini yaptırmaya karar vermiştim. kapı hoparlörlerini aldıklarımla değiştirdik, aynı zamanda alfa'dan söktüğüm amfi bass tesisatı ile birlikte taunustan alfaya alfadan bana geçen pioneer oval hoparlörleri de tosunuma monte ettik. Şu an ses kalitesi olarak muazzam
Tek sıkıntım var, sinyal ve emniyet kemeri sesleri de hoparlörden geliyor ve tesisat sonrası çok daha güçlü çıkıyor sesi
Config'den düşük sese almama rağmen çok güçlü :/
bi kaç defa karabelaya da müşteri çıktı. Ancak satmak istemiyorum. Uzun vadede masraf çıkarabilecek her şeye bakıldı, hiç bir eksiği yok. O sebepten değiştirmeyi çok düşünmüyorum. Alacak olanlara tavsiye eder miyim? Düzgün baktırdıktan sonra evet.