Opel Corsa c 1.4

I-ıh. Abicim benim arabanın da trigerinde zinciri var. Twinport'ta supap yapısı farklı. Benim bildiğim onlar da 2004 civarlarında makyajlı kasayla geldi. Çok eminim bu bilgilerden. Aman diyeyim Emre kardeşim bir daha kontrol et, sonra başını ağrıtma. Motora uyumsuz parça takmak araba sattırır direk :/
bakarım tabi abim forum bunlar için dimi. uyardığın için sağol :D ama benim arabada çift tırnak kesin referans veriyor onu da kontrol edicem atlamayayım bişi

Benimde son iki gundur cok alt devirde biraz tekleme var gibi. Ben yakittan suphe ettim ama gaz kelebegiyle ilgili de olabilir belki. Ornek veriyorum 2. vites devir 1500dd'da gaza dokununca hafif bi tekliyor 2000dd'dan sonra duzeliyor. Ya da ben son donemde cok dizel kullandigim icin torkla gezmeye alistim [emoji16]

Benimde son iki gundur cok alt devirde biraz tekleme var gibi. Ben yakittan suphe ettim ama gaz kelebegiyle ilgili de olabilir belki. Ornek veriyorum 2. vites devir 1500dd'da gaza dokununca hafif bi tekliyor 2000dd'dan sonra duzeliyor. Ya da ben son donemde cok dizel kullandigim icin torkla gezmeye alistim [emoji16]
valla seninde bobin gidici gibi :D:D benimde böyle başlamıştı

bakarım tabi abim forum bunlar için dimi. uyardığın için sağol :D ama benim arabada çift tırnak kesin referans veriyor onu da kontrol edicem atlamayayım bişi
Senin arabayı gözle görmem şart oldu :D İzmit'e gelirsen ara. Eğer ben İstanbul'a boş zamanlı şekilde gelirsem haber edeceğim. Bu karışıklık benim çok kafama takıldı, gözle muayene yapmam gerek :)

valla seninde bobin gidici gibi :D:D benimde böyle başlamıştı
Katılıyorum. Sen aldığında ilk bakımı yaptırmıştın diye hatırlıyorum. Bizim 2003 Fiesta'da da ateşleme bobini belirtisi benzer şekilde başlamıştı. En son 2 silindire almıştı motoru korumak için :D

Hayirlisi artik :) Isin kotu tarafi elimde olmayan sebeplerden dolayi arabayi ilana koydum yazan eden cok ama direkt satabilirim anlik bir durumda. Simdi masraf cikmasin istiyorum. Alacak kisiye de masraf olmasin istiyorum.

Eyvallah beyler tüm iyi dilekleriniz için. Çok elzem bir durum olabilme ihtimali sebebiyle şimdilik ilanda da aksi olursa benle devam edecek. Daha önce yine niyetlendim satmaya ama o sefer temiz bir Megane 2 içindi :)

1500 devirde benim arabada tekliyor. :)