Abi topu niye bana attınızTamamdir

Abi topu niye bana attınızTamamdir
geliyor musun cumartesi sabah skrmmAbi topu niye bana attınızcumartesi ben sabah karşıda olcam kaçta müsaitseniz maltepe sahilde buluşabiliriz
@motorsinan bana farketmez ama cumartesi sabahtan Focus'un kapi fitili isini cozmem lazim. Corsa'ya da bagaj kizagiyla, anahtar kabi almam lazim anahtar kaplari delik desik oldu iyice. Sonrasinda bosum karsiya gecebilirim.Abi topu niye bana attınızcumartesi ben sabah karşıda olcam kaçta müsaitseniz maltepe sahilde buluşabiliriz
Emir sms attı şimdi interneti gitmiş,@motorsinan bana farketmez ama cumartesi sabahtan Focus'un kapi fitili isini cozmem lazim. Corsa'ya da bagaj kizagiyla, anahtar kabi almam lazim anahtar kaplari delik desik oldu iyice. Sonrasinda bosum karsiya gecebilirim.
Sabah 9'da ciksam oglen 1'e kadar coktan biter isim. Fitil ve parca alacam sadece. Karsiya gecmem trafikte en gec 1 saat olur. Benlik no problemEmir sms attı şimdi interneti gitmiş,
cumartesi asya yakasına geçecek emir, seninde geçme fırsatın varsa şahane olur @gtepro @emreozukan @bedirhan. hep birlikte buluşma ayarlarız müsait olan olmayan olabilen varsa yazsın
lokma torx pürmüz benzinli havya ne istersen var alayı bagajda sana ne lazımBana farketmez benim Focus işi iptal oldu yarın Corsa'ya bir kaç parça alacam. Elinde lokma anahtarı olan varya getirsin beraber sökelim![]()
Valla ne varsa getir söker takarız. Bir kapı ayarını şart sanki. Yaz geliyor biraz biraz toplama vakti.lokma torx pürmüz benzinli havya ne istersen var alayı bagajda sana ne lazım
ayıpsın kafa lambasına kadar getiriyorumValla ne varsa getir söker takarız. Bir kapı ayarını şart sanki. Yaz geliyor biraz biraz toplama vakti.
Adamsınnn ama halen daha tam oturtamadık buluşma işini bir karar verelim de programımızı uyduralım ona göreayıpsın kafa lambasına kadar getiriyorum
Emir benim numara vardı sende beni bi çaldır ya da bi mesaj at kaydedeyimSinangaraj müsaitse orda buluşabiliriz @motorsinann tamir işleri için ustamız hazır ajdjah
valla herkes yarın öğlen hazır olsun işte asya yakasında buluşalım saati sabah karar verelimAdamsınnn ama halen daha tam oturtamadık buluşma işini bir karar verelim de programımızı uyduralım ona göre
Ben bu gün doluyum. Şehir dışına gidecektim daha sonra ailevi bir durum çıktı. Bir sonraki sefere inşallah.
emire yazdım 1 saat sonra filan gelirim dedi, Kubilay da ikitelli den çıkıcam birazdan dedi ortalama 2-3 gibi buluşmuş oluruz