Orta şerit işgalcilerine ceza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trafikteki milyonlarca katilin yanında orta şerit ihlalcilerine sıra gelene kadar ohooo.

Sonunda bahsettiğim konunun Gaziantep-Adana Otobanı'nın Adana'ya doğru olan yönünde çektiğim bir videoyu buldum. Benim hızım yasal sınırın hep üstünde evet ama millet yasal sınıra yaklaşmadan sol şeriti kapatıyor lakin ben sol şeritte gitmeme rağmen saatimin titremeden dolayı çıkardığı ses çok net duyuluyor (aracın alt takımında ve lastiklerin balansında sıkıntı yoktu), en sağ şerit zaten videoda görüldüğü üzere kanallaşmış gitmiş, isterseniz bu kanala bu otobanda yasal hız sınırında kaza yaptırabilecek yol problemlerini de atarım. Sadete gelirsek yol istemeden verilirse problem olmayacağını gösteren bir video bence. @RedLine

Bu orta şerit kullanım cehaleti ülkenin her yerinde var, sadece Trakya tarafında görülen istisnai bir durum değil. Zaten 3 şeritli yollarda söz konusu olan bir durum. Konuyu anlayıp,öğrenmek,benimsemek yerine bahaneler uydurup bunlara sığınmakla bir yere varamazsınız.

Sağ şeritlerin böyle olduğu yerde konu bahane değil. Ben de size diyorum ki istemsiz öyle sürme refleksi gelişmiş ancak bu kültürün oluşması bir bütün. kimse size teziniz hatalı demiyor, tüm şartların uygun olup olmadığını belirtiyoruz.

Tem'de mesela şu aşağıdaki lokasyonda sürekli en sağ şerit bomboş, oradan herkesi geçebiliyorum.

Neden tüm forumu kendinize düşman hissediyorsunuz anlam veremiyorum doğrusu. Kimse size katılmak veya bahane sunmak zorunda değil. Kendinizi bu kadar önemli görmeyin. Sürekli saldırı ve savunma pozisyonundasınız. Başka forumlarda uslup ve tutum bu mu bilmiyorum ama burada genel olarak öyle değil. Ek olarak nacizane psikolojik destek almayı düşünmenizi önerebilirim.
Sen kimsin ki bana psijolojik destek öneriyorsun dünkü … Bu konu benim kişisel isteğim/fikrim değil, otoyolda tehlike yaratan durum hk düzenleme/ceza durumu var. İster dikkate alırsın ister almazsın. Haber paylaştım diye birbirinin şakşakçısı 3 tip gelmiş vikvik yapıyor.

Sen kimsin ki bana psijolojik destek öneriyorsun dünkü … Bu konu benim kişisel isteğim/fikrim değil, otoyolda tehlike yaratan durum hk düzenleme/ceza durumu var. İster dikkate alırsın ister almazsın. Haber paylaştım diye birbirinin şakşakçısı 3 tip gelmiş vikvik yapıyor.
hangilerimiz kimin şakşakçısı aceba sıralamayı çok merak ettim

• Haha
Tepkiler: Basri Amca
IMG_2402.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...