Aslında şu bu demeden hepsi suçlu diye bakmak lazım ki problemler çözülsün.Trafikteki milyonlarca katilin yanında orta şerit ihlalcilerine sıra gelene kadar ohooo.
Bu orta şerit kullanım cehaleti ülkenin her yerinde var, sadece Trakya tarafında görülen istisnai bir durum değil. Zaten 3 şeritli yollarda söz konusu olan bir durum. Konuyu anlayıp,öğrenmek,benimsemek yerine bahaneler uydurup bunlara sığınmakla bir yere varamazsınız.
Sen kimsin ki bana psijolojik destek öneriyorsun dünkü … Bu konu benim kişisel isteğim/fikrim değil, otoyolda tehlike yaratan durum hk düzenleme/ceza durumu var. İster dikkate alırsın ister almazsın. Haber paylaştım diye birbirinin şakşakçısı 3 tip gelmiş vikvik yapıyor.Neden tüm forumu kendinize düşman hissediyorsunuz anlam veremiyorum doğrusu. Kimse size katılmak veya bahane sunmak zorunda değil. Kendinizi bu kadar önemli görmeyin. Sürekli saldırı ve savunma pozisyonundasınız. Başka forumlarda uslup ve tutum bu mu bilmiyorum ama burada genel olarak öyle değil. Ek olarak nacizane psikolojik destek almayı düşünmenizi önerebilirim.
hangilerimiz kimin şakşakçısı aceba sıralamayı çok merak ettimSen kimsin ki bana psijolojik destek öneriyorsun dünkü … Bu konu benim kişisel isteğim/fikrim değil, otoyolda tehlike yaratan durum hk düzenleme/ceza durumu var. İster dikkate alırsın ister almazsın. Haber paylaştım diye birbirinin şakşakçısı 3 tip gelmiş vikvik yapıyor.