Oto Temizlik Ürünleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Torpido için Sonax Nano Xtreme matt mi kullandın? Motor için özellikle Würth’ü bastıra bastıra inatla ısrar etmemim sebebi buydu. Sürekli kaputu açıp motora bakası geliyor insanın [emoji23] Eline sağlık.
aynen hacı torpido için sonax, motor içi için würth kullandım. koltuklar için meugiars kullandım ama benim koltuklar baya leş durumdaymış, tek şişe yetmedi..

Akünün oralara sıktın mı? Kablo çok var o tarafta.

valla her bi yere sıktım, sıkmadığım yer kalmadı :)

Valla benim koltukları fotoğraflarına bakıp karar vermeni tavsiye ederim. Ben bi kutuyu tamamen bitirmedim, 10/1’i duruyor halen.

5litrelik bidondan aldım. Küçük çocuk var, malum sık sık kirleniyor. Aklıma halı yıkama makinesi ile döşemeler tavan dahil hertarafını güzelce temizlemek geliyor ama makineyi bulabilecek miyim bilmiyorum. Bir eşe dosta sormak lazım.

@kubilayevis Üstad selamlar, deri koltuk bakımı için ne önerirsin ? Bir de otomobil için seramik kaplamayı kendi imkanlarımızla yapabilir miyiz ?

@kubilayevis Üstad selamlar, deri koltuk bakımı için ne önerirsin ? Bir de otomobil için seramik kaplamayı kendi imkanlarımızla yapabilir miyiz ?

Deri için önerebileceğim ürün yok desem yeridir. Hiç deri koltuklu arabam olmadı [emoji24] Seramik kaplamayı kendin yaparsın ama hem uygulanacak bölgenin zeminin iyi hazırlanmalı hem de gerçekten maharet isteyen bir elin olmalı.

20180127_114358.jpg

Küçük çaplı çeyiz

Son düzenleme: