Aynen aynen... Cihazda güzel, deli bir şey olacak. Stres, sıkıntı kalmaz valla [emoji38]
Dediğin gibi resmen tedavi niteliğinde insana
Aynen aynen... Cihazda güzel, deli bir şey olacak. Stres, sıkıntı kalmaz valla [emoji38]
Uçup giden bir madde. Yağlı bir yüzey bırakmıyor. Eğer öyle olsaydı, araç tekrar ve daha çabuk kirlenirdi. Ben öncelikle kaput keçesini ılık su, pril karışımıyla kötü bir bezle iyice siliyorum. Az nemli bezle de kaputtaki metal yerleri siliyorum. Sonra würth’ü motorun her yerine eşit miktarda sıkıp 10 dakika bekliyorum. Kuru, temiz ama kötü bir bezle tekrar elimin girdiği her yeri iyice siliyorum ki yağ ve yağ buharı olan yerlerdeki kiri almış oluyorum. Sonra kaputu kapatıp devam ediyorum [emoji1]bu videodan referans alıp, denemiştim. 4-6 ay kadar da rahat rahat götürüyormuş.
bu baya uzaktan cort cort sıkıyor bizim benzinli arabalarda bu kadar sıkmak dert yaratmaz dimi
bu baya uzaktan cort cort sıkıyor bizim benzinli arabalarda bu kadar sıkmak dert yaratmaz dimi
Corsa’da da, Focus’ta da bu şekilde kullandım. Sıkıntı yok.
tamamdır, bi gelsin bakalım da cortlatırızElektronik devrelerde iletkenlik yaratmıyor. Tamamen güvenilir. Cort cort sıkabilirsin
tamamdır, bi gelsin bakalım da cortlatırız
tamamdır, bi gelsin bakalım da cortlatırız
Lastik parlatıcı
İç trim Genel temizleyici
Koltuk kumaş temizleyici
Plastik temizleyici
Hızlı cila
Çizikler için kuvvetli cila
Bunların hepsini ya bir süre kullandım, ya da devamlı evimde/arabamda bulundurdum. Hepsi de güzel ürünler, tavsiye ederim.
Würth motor temizleyici güzelmiş. Bu tür temizleyiciler çok çabuk buharlaştığından kısa devre riski düşüktür, o sebeple kolay kolay elektronik parçalara zarar vermez. Ama kontak açıkken uygulamamakta fayda var. Bir de bunun gibi spreyleri sıktıktan sonra güzelce temizlenmezse, sonrasında üerinde çok fazla toz tutar.
Temizlemeden önce sonra çeker misin abi
Before/After istiyoruz sn. müdür @alfhonso
Alfada kullan, çalışmazsa motor haber ver
Lastik parlatıcı
İç trim Genel temizleyici
Koltuk kumaş temizleyici
Plastik temizleyici
Hızlı cila
Çizikler için kuvvetli cila
Bunların hepsini ya bir süre kullandım, ya da devamlı evimde/arabamda bulundurdum. Hepsi de güzel ürünler, tavsiye ederim.
Würth motor temizleyici güzelmiş. Bu tür temizleyiciler çok çabuk buharlaştığından kısa devre riski düşüktür, o sebeple kolay kolay elektronik parçalara zarar vermez. Ama kontak açıkken uygulamamakta fayda var. Bir de bunun gibi spreyleri sıktıktan sonra güzelce temizlenmezse, sonrasında üerinde çok fazla toz tutar.
Bu islak kuru supurge koltuk islaksa icindeki pislikleri cekermi yani hali yikama vb gibitamam tamam yapıcam da ürünlerin tamamı gelmedi parça parça geliyor kargo değişik iş. büyük ihtimal haftasonuna yaparım
abi internette epey fazla video yorum vs var, motora zarar verdiğini söyleyene rastlamadım henüz. Kullanınca haber veririm yine de
Würth Motor Temizleyici
Sonax Xtreme Torpido Temizleyici
Meguiars Zemin Temizleme
olarak 3 ürünü aldım, yanlarına da
Sinbo SVC-3460 Islak&Kuru Elektrikli Araba Süpürgesi aldım ihtiyacım vardı. Tabi ben aldığımda 25 tlydi şimdi 41 olmuş
Ürünler kısım kısım geliyor, yarın tamamlanır tahminimce. Cuma veya duruma göre cumartesi günü uygulama yapacağım. Bilgi veririm
Bu islak kuru supurge koltuk islaksa icindeki pislikleri cekermi yani hali yikama vb gibi
Yani koltuklara kopuk yapcan sonra aletle cekcen mantikli cunku yorumlarini okudum biri bile belirtmemis yapar diye yada ben farkedemedimvalla bildiğim kadarıyla evet çekiyor, biraz da onu düşündüm aslında bu yüzden ıslak kuru aldım
Arabaya asla kuyu suyu kullandirma derimBeyler arabayı kendim şampuanlamak için bugün harika bir işleme denk geldim. Sabah işyerinin servisini beklerken petrola girdim sakız almaya, bir dolmuşçu camlarına basınçlı ilaçlama pompasıyla su sıkıyordu. Bende de yeşil ışık yandı. O ilaçlama pompasına şampuanı hafif sulandırıp koysam ve arabayı o şekilde şampuanlasam, petrolün sadece 2 liraya tazyikli yıkama suyunu kullansam çok süper olur diye düşünüyorum. Pompa şudur:
Fikirleriniz nedir?
Arabaya asla kuyu suyu kullandirma derim
Şampuanın, oto yıkama makinalarındaki köpük gibi kostikli olmayacağı için yine süngerle güzel güzel silmen gerekecektir. Sonrasında, benzinliğin tazyikli suyu şebekeye bağlıysa onunla durularsın.Beyler arabayı kendim şampuanlamak için bugün harika bir işleme denk geldim. Sabah işyerinin servisini beklerken petrola girdim sakız almaya, bir dolmuşçu camlarına basınçlı ilaçlama pompasıyla su sıkıyordu. Bende de yeşil ışık yandı. O ilaçlama pompasına şampuanı hafif sulandırıp koysam ve arabayı o şekilde şampuanlasam, petrolün sadece 2 liraya tazyikli yıkama suyunu kullansam çok süper olur diye düşünüyorum. Pompa şudur:
Fikirleriniz nedir?
Şampuanın, oto yıkama makinalarındaki köpük gibi kostikli olmayacağı için yine süngerle güzel güzel silmen gerekecektir. Sonrasında, benzinliğin tazyikli suyu şebekeye bağlıysa onunla durularsın.