Bilmiyorum hatırlayan var mıdır , araç kiralama hakkında bir şeyler sormuştum , teşekkür ederim yorumlayanlara
Araç kiralama işi kafama yattı sixt firmasından hyundai i20 benzin otomatik bir araç kiralamak için randevumu oluşturdum Adana sıcağında kalktım havaalanına gittim 1 saat öncesinde , yarım saat vakit kala standın önüne gittim ve araç ayırttığımı işlemler ve teferruatlar için bu saatte geldiğimi söyledim , her neyse sorumlu aracın yeni geldiğini söyledi prosedürleri halledip bana teslim edeceğini bildirdi daha sonra ehliyet ve kredi kartımı istedi gelelim asıl konuya telefonunuza bir mesaj geliyor findeks raporunuza bakmak için onu halledip bekliyorsunuz , benim findeks raporum adamın dediğine göre düşük çıktı ve gıcı gırık i20 aracı bana veremeyeceğini söyledi, sorunsa kredi kartımın daha 2. Ayında olması

şaka gibi geldi bana oysaki kartım boş ve borçlarımı gününde öderim

cebimdeki nakit 2 kağıtla sixt sağolsun salak gibi ortada kaldım , teşekkürler sixt
Sinirlendiğim konular ;
Ha birde ben eğerki randevu değilde online ödeseydim bu firma ne yapacaktı ? Paramı geri mi iade edecekti , müşteriyi böyle uğraştıracak mıydı ?
Adananın 45 derece sıcağında beni havaalanına götürmek ve sonucun reddedileceği tek bir sorguya bakarken şubeye gitmeden ben mesajla onay yazıp gönderemez miydim ? Neden yoruluyorum ?
Topu topu 250 tllik provizyon çekilecek kartta 1400 tl boş limit var , ona mı güvenilmedi
Sinirliyim sana sixt .