KAPALI Otomobil seçimi ve clio hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan btrvysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

btrvysl

Veysel Emir
Profesör
215
26
Marka
Renault
Merhaba arkadaşlar bundan 1 2 ay öncesinde konu acmistim fakat limitlerimi biraz olsun yukselttim ve ust limitim 35 tl o da iyi aractir ihtiyactan ucuza veriliyordur iyi firsattir ondan alirim yoksa ust limit 30 bin tl civaribda arac bakiyorum. Hem bu fiyata gercekten duzgun yuruyen saglam olan km si 150 180 bin civarida olsa motoru taş gibidir bişey olmaz diyeceginiz yil en az 2004 2005 civari araç önerilerinizi bekliyorum ve en sonda da clio yu sormak istiyorum. Yanlis hatirliyorsam duzeltin ancak clio 0.9 tce modelinin gecen sene giris fiyati 36bin tl diye hatirliyorum fakat fiyat listesini indirdim bu sene goremedim 1.2den basliyor motorlar. Hani limit 35 ancak 0.9 tce 36 bin falansa sifir olarak o alinir diye dusundum. Şuanki surdugum arac 2011 corolla 1.4 dizel arac 90 ps ve 190 torku var bu arac bana gore gayet guzel yuruyor tatmin ediyor beni bu ufak bilgiden faydalanarak sizden tavsiyelerinizi bekliyorum şmdiden teşekkurler.

Galeri arkadssimda var 26bine veriyor ondada kayit yok ancak boyali parcalari var 3 tane. Bundada1200 tllik hasar kaydi var. Bunlar beni urkutuyor aracin kullanim tarziyla ilgili. Cunku sert kullanan belki yururunede bi nebze olsun zarar vermistir diye dusunuyorum. Bunun haricinde yolda kazandan dolayi olur ona bisey diyemem tabi.

En sevdiğim kasa Corolla'ya sahipmişsiniz. Satma mecburiyeti varsa bir şey diyemeyeceğim ama öyle bir durum yoksa o arabayı satıp Sandero'ya, Clio'ya vs. o kadar para vermek üzer gibi geliyor.
Corollayi sattirmam bende ayri bir zevk yeridir. Vites gecisi olsun aracin bana hissettirdikleri olsun cok ayri bir yerde. Arac benzinli 125 pslik model olsa babamda azicik oynamam izin verse spor yay vs yeni arac almam ama orjinalligi bozdurtmadigi icin bende kendi paramla alip kendi paramla gelistirmeleri yapacagim.

Corollayi sattirmam bende ayri bir zevk yeridir. Vites gecisi olsun aracin bana hissettirdikleri olsun cok ayri bir yerde. Arac benzinli 125 pslik model olsa babamda azicik oynamam izin verse spor yay vs yeni arac almam ama orjinalligi bozdurtmadigi icin bende kendi paramla alip kendi paramla gelistirmeleri yapacagim.
babalar izin vermiyor :) bende golf 6 var babama dedim buna gti jantı alalım ama sonunda gittik golf 7 comfortline jantı aldık :)

Galeri arkadssimda var 26bine veriyor ondada kayit yok ancak boyali parcalari var 3 tane. Bundada1200 tllik hasar kaydi var. Bunlar beni urkutuyor aracin kullanim tarziyla ilgili. Cunku sert kullanan belki yururunede bi nebze olsun zarar vermistir diye dusunuyorum. Bunun haricinde yolda kazandan dolayi olur ona bisey diyemem tabi.
3 parça boya park halinde bir kazadan kaynaklı bile olabilir yahut boydan boya bir çizik bile buna sebep olabilir .
Belkide yürüyeni ile alakası yoktur . Tabiki çok iyi araştırılması lazım.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 parça boya park halinde bir kazadan kaynaklı bile olabilir yahut boydan boya bir çizik bile buna sebep olabilir .
Belkide yürüyeni ile alakası yoktur . Tabiki çok iyi araştırılması lazım.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne bileyim yinede aractan sogutuyor beni bunlar ustlerde yazdigim gibi arabamizi cok titiz kullandigimiz icin yeni alinacak olandada yipranmalar en azindan goze batmayacak cinsten olsun istiyorum ic ve dis icin.

Bence sikinti olur gibi guzel arac aslinda ama bilmem bu parayi veresim gelmiyor bu araca. Cruze lar cok hosuma gidiyorda temizi zor benim fiyatima hep bi boya vs cikiyor.
zamanında 1.6 benzinli cruze bakmıştım o paraya arabalar baya bi boyalıydı temizi yok gibi bişeydi zamanında dediğimde tam 1 sene önce :) o zaman 30-35 civarına araba bakıyorduk bizde :)

Son düzenleme:
Madem gençsin arabayla oynamak istiyosun biraz da iyi yürüsün istiyosun tavsiyem hondaya bakman . Ya çok temiz 99-2000 model 1.6 ies güvenlik paketlilerden alman.120 hp ile baya iyi yürür lpg ile uyumunu söylemeye gerek yok cebine de yarar. Ya da 2004-2006 arası vtec 2 es7 kasa honda bakmalısın aslında ben olsam o paraya vtec2 alırım ama tabi vtec 2 de 35k bandına malesef es paket zor yani boşu alınabiliyor yine de çok yakışıklı bir araç ve gidişi baya tatmin edici olduğundan alınır . Uzun lafın kısası al honda ister oyna ister paşa paşa bin

Madem gençsin arabayla oynamak istiyosun biraz da iyi yürüsün istiyosun tavsiyem hondaya bakman . Ya çok temiz 99-2000 model 1.6 ies güvenlik paketlilerden alman.120 hp ile baya iyi yürür lpg ile uyumunu söylemeye gerek yok cebine de yarar. Ya da 2004-2006 arası vtec 2 es7 kasa honda bakmalısın aslında ben olsam o paraya vtec2 alırım ama tabi vtec 2 de 35k bandına malesef es paket zor yani boşu alınabiliyor yine de çok yakışıklı bir araç ve gidişi baya tatmin edici olduğundan alınır . Uzun lafın kısası al honda ister oyna ister paşa paşa bin
vtec 2 lerin temizi yok gibi ama bulunursa gerçekten güzel arabalar. LS paketlerde bile o paraya temizi kalmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...