KAPALI Otomobil seçimi ve clio hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan btrvysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

btrvysl

Veysel Emir
Profesör
215
26
Marka
Renault
Merhaba arkadaşlar bundan 1 2 ay öncesinde konu acmistim fakat limitlerimi biraz olsun yukselttim ve ust limitim 35 tl o da iyi aractir ihtiyactan ucuza veriliyordur iyi firsattir ondan alirim yoksa ust limit 30 bin tl civaribda arac bakiyorum. Hem bu fiyata gercekten duzgun yuruyen saglam olan km si 150 180 bin civarida olsa motoru taş gibidir bişey olmaz diyeceginiz yil en az 2004 2005 civari araç önerilerinizi bekliyorum ve en sonda da clio yu sormak istiyorum. Yanlis hatirliyorsam duzeltin ancak clio 0.9 tce modelinin gecen sene giris fiyati 36bin tl diye hatirliyorum fakat fiyat listesini indirdim bu sene goremedim 1.2den basliyor motorlar. Hani limit 35 ancak 0.9 tce 36 bin falansa sifir olarak o alinir diye dusundum. Şuanki surdugum arac 2011 corolla 1.4 dizel arac 90 ps ve 190 torku var bu arac bana gore gayet guzel yuruyor tatmin ediyor beni bu ufak bilgiden faydalanarak sizden tavsiyelerinizi bekliyorum şmdiden teşekkurler.

Madem gençsin arabayla oynamak istiyosun biraz da iyi yürüsün istiyosun tavsiyem hondaya bakman . Ya çok temiz 99-2000 model 1.6 ies güvenlik paketlilerden alman.120 hp ile baya iyi yürür lpg ile uyumunu söylemeye gerek yok cebine de yarar. Ya da 2004-2006 arası vtec 2 es7 kasa honda bakmalısın aslında ben olsam o paraya vtec2 alırım ama tabi vtec 2 de 35k bandına malesef es paket zor yani boşu alınabiliyor yine de çok yakışıklı bir araç ve gidişi baya tatmin edici olduğundan alınır . Uzun lafın kısası al honda ister oyna ister paşa paşa bin
Aynen dediginiz gibi az oynayayim istiyorum aracla hondalarida seviyorum ancak parayi annemlerle ortaklasa odeyecegim icin o kadar eskilere inemiyorum annemler 15 20 yasindaki araca 35bin lira gibi bir paranin verilmesini uygun bulmuyorlar bana kalsa direk gider temiz 3.20 ya da 3 18is alirim ama dedigim gibi yastan kaybediyorlar daha boyle 2008 2007 civari olsa daha iyi olur ama bos paketi degil tabi araclarin dolusu olsun istiyorum. Firsat olur aciliyetten biri misal 40 45lik araci falan 35e 36ya veriyordur o zaman bosunu alirim ama genel olarak bu fiyata bosu geliyorsa cok alma taraftari degilim.

Doğru demissiniz hocam onlari yazmamisim duzenleyeyim. Ilk mesaj duzenlenmiyormus. Yani nasil diyeyim dizelin atikliginde bir sorunum yok benzin zevkini tatmak isterim ancak ogrenci adamim cebimi cok yakmamasi lazim bu yuzden dizel vir arac ariyorum. Hb veya sedan olmasi cok etkilemiyor zevkime uymasi onemli galeride alfa 156 gordum tanidigimizdi bana hic bulasma surekli para harcarsin bu araca bosver dedi o yuzden ondan vazgectim birde otomatikti ben otomatik istemiyorum duz vitesciyim.

Sürekli para harcanan alfa yoktur, alfa ustasına götürülmeyen alfa vardır.

O fiyatlara peugeot 206+, 207 bulabilirsiniz, bilmem ilginizi çeker mi.
207 güvenlik olarak iyidir. Zamanında sürücü güvenliğinde 5 üzerinden 5 yıldız, çocuk yolcuda 5 üzerinden 4 yıldız, yaya güvenliğinde 4 üzerinden 3 yıldız almış bir araba.

Sürekli para harcanan alfa yoktur, alfa ustasına götürülmeyen alfa vardır.
Olsun ben ogrenci adamim hocam :D
O fiyatlara peugeot 206+, 207 bulabilirsiniz, bilmem ilginizi çeker mi.
207 güvenlik olarak iyidir. Zamanında sürücü güvenliğinde 5 üzerinden 5 yıldız, çocuk yolcuda 5 üzerinden 4 yıldız, yaya güvenliğinde 4 üzerinden 3 yıldız almış bir araba.
26bine 207 var ancak 220binde ve aracin arka tamponunda egzoz cikisinin orasi biraz siyah olmus dumandan dolayi biraz kurum atmasindan dolayi o yuzden bilemedim.

220 bin kmden çok daha düşükler var.
Mesela:
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...de-muayene-yeni-gitti-gidiyor-458478931/detay

30 bin civarına 206+ veya 207 bulunur.
Bu arac tanidik diye oyle bakmistimda aslinda fiesta 1.4 olsa hic fena olmazdi ancak bu fiyatlara hep vurdulu kirdilisi var temizler ama yinede boya fegisen falan olmasi hosuma gitmiyor ve ne yazikki 1.25lik model geliyor bu fiyata. Arabayi fiestada ogrenmistim yeri cok ayri bende e bide genc arabasi olusu cezbediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...